1484
Wandbekleding
Gepubliceerd: 11-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Geef uw interieur een spectaculaire en exclusieve uitstraling met IMAGES. Een unieke collectie digitaal gemaakte wandbekleding met keuze uit maar liefst 150 fotos en dessins. Is uw smaak klassiek, modern of trendy? IMAGES heeft het.

Fleurige bloemen
Prachtige rozen, frisse gerberas en weelderige veldbloemen zijn slechts een kleine greep uit een lange rij bloemendessins.

Rust uit de natuur
U vindt rust in de heldere berglandschappen, de groene bossen of het verkoelende water. Heerlijk voor in uw woon- of slaapkamer.

Gekke keukendessins
Ook aan uw keuken hebben wij gedacht. Een uitgebreide collectie aan gekke keukendessins als bijvoorbeeld koffiebonen, tomaten, knoflook en ook de echte Hollandse aardappel ontbreekt niet.

Vrolijke kindertekeningen
Uiteraard slaan wij de kinderen in dit verhaal niet over. Lieve tekeningen voor de allerkleinsten, stoere prints voor de iets ouderen en voor de tieners paarden, andere dieren en zelfs een raket.

Uw eigen IMAGE
Heeft u altijd al uw huisdier, uw favoriete vakantiefoto of een andere mooie herinnering op unieke wijze in uw interieur willen hebben? Dan is dit uw kans, want wij maken voor u uw eigen IMAGE. U levert bij ons een digitale foto aan en wij transformeren dit beeld tot levensgrote wandbekleding.

Waar te verkrijgen?
De complete collectie van IMAGES bestaat uit bijna 150 dessins en is het dus zeker waard om eens nader bekeken te worden. Dit kunt u exclusief doen bij Deco Home en/of Verf & Wand.

IMAGES, makkelijk te verwerken.
Nu denkt u misschien dat het moeilijk is een IMAGE op de wand te verwerken, maar het tegendeel is waar. Op ieder panel staat de volgorde van plakken aangegeven. U lijmt de wand in en plakt de panels vervolgens direct op de muur. Omdat het een zeer sterke vlieskwaliteit is, krimpt het behang niet en zet het ook niet uit. Daarnaast kunt u de panels op de wand nog verschuiven, zodat ze naadloos op elkaar aansluiten.

IMAGES, Photowalls by Dimago® is een unieke collectie die wandbekleding een geheel nieuwe dimensie geeft.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide