1865
Personaliseer je muren

Fotobehang op maat van Graham & Brown

Graham & Brown heeft een serie fotobehangen ontworpen die garant staan voor een ware eyecatcher in je interieur. De verschillende dessins kunnen speciaal op maat geprint worden.

De collectie omvat archiefkunstwerken en moderne ontwerpen en biedt een opvallende oplossing voor allerlei interieurstijlen. Met behulp van een eenvoudig te gebruiken online tool op de website van Graham & Brown, kan elk fotobehang worden aangepast door simpelweg de afmetingen op te geven en een uitsnede te selecteren. Er zijn vier verschillende vliesbehang afwerkingen, waardoor je het fotobehang nog meer kunt personaliseren: het premium Durable Fabric Effect-papier heeft een geweven textuurafwerking waardoor het perfect is voor het camoufleren van eventuele muurimperfecties, terwijl het Mica Fibrous-papier een luxueuze glans heeft die glinstert in het licht. Daarnaast zijn er nog de afwerkingen Fibrous en Durable Smooth.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Om de hele kamer een make-over te geven hebben de kleurenexperts van Graham & Brown bij elk fotobehang vier complementaire verftinten geselecteerd, die perfect matchen bij het gekozen fotobehang.

Het fotobehang is verkrijgbaar op www.grahambrown.com vanaf €40,- per M2.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners