2109
Personaliseer je muren
Gepubliceerd: 29-11-2021

Fotobehang op maat van Graham & Brown

Graham & Brown heeft een serie fotobehangen ontworpen die garant staan voor een ware eyecatcher in je interieur. De verschillende dessins kunnen speciaal op maat geprint worden.

De collectie omvat archiefkunstwerken en moderne ontwerpen en biedt een opvallende oplossing voor allerlei interieurstijlen. Met behulp van een eenvoudig te gebruiken online tool op de website van Graham & Brown, kan elk fotobehang worden aangepast door simpelweg de afmetingen op te geven en een uitsnede te selecteren. Er zijn vier verschillende vliesbehang afwerkingen, waardoor je het fotobehang nog meer kunt personaliseren: het premium Durable Fabric Effect-papier heeft een geweven textuurafwerking waardoor het perfect is voor het camoufleren van eventuele muurimperfecties, terwijl het Mica Fibrous-papier een luxueuze glans heeft die glinstert in het licht. Daarnaast zijn er nog de afwerkingen Fibrous en Durable Smooth.

Om de hele kamer een make-over te geven hebben de kleurenexperts van Graham & Brown bij elk fotobehang vier complementaire verftinten geselecteerd, die perfect matchen bij het gekozen fotobehang.

Het fotobehang is verkrijgbaar op www.grahambrown.com vanaf €40,- per M2.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide