2204
Paper Games behangcollectie
Gepubliceerd: 25-01-2021

Voor haar 75-jarig jubileum ontwikkelde het Britse behangmerk Graham & Brown samen met ontwerper Sacha Walckhoff een nieuwe collectie genaamd Paper Games. Het is een speelse en kleurrijke behangcollectie die is geïnspireerd op een rage in de 18e eeuw, toen de kunst van het papierknippen werd gebruikt om portretten en landschappen te maken in een Chinese silhouetstijl. Sacha Walckhoff en Graham & Brown hebben deze techniek toegepast om grafische ontwerpen van bloemen en bomen te produceren die zowel vrolijk als eigentijds zijn.

Paper Games
De Paper Games collectie viert de kunst van het papier snijden. In Groot-Brittannië inspireerde de kunst van het papierknippen de beroemde Wedgwood ‘Jasperware’ decors. In de 19e eeuw creëerden bergbewoners in Zwitserland tijdens de lange winteravonden landschappen van het Pays-d'Enhaut met uitgesneden zwart papier.

behang-paper-games-graham-brown-0_kopiëren.png

inspiratiebrochures1.png

Met behulp van deze voorouderlijke kunst van het papierknippen heeft ontwerper Sacha Walckhoff een collectie gecreëerd om de betekenis voort te zetten waar Graham & Brown zijn geschiedenis en internationale reputatie op heeft gebouwd.

behang-paper-games-graham-brown-023.jpg

Deze collectie, zowel verfrissend als origineel, kan in veel verschillende interieurs worden geïntegreerd met kleuren als antraciet, vanille en een vleugje paars. Graham & Brown levert bijpassende verfkleuren die het interieur tot in het detail afmaken en een fraaie mix & match realiseren.

behang-paper-games-graham-brown-022.jpg

Er zijn vier dessins te weten PartylandMagical ForestHide and Seek en Secret Mountain. Deze kunnen in diverse bijzondere kleuren worden uitgevoerd. Denk hierbij aan saffraangeel, bijzondere blauwtinten en poederachtig roze. Voor grafische patronen is er een combinatie van zwart en wit, dat zich beperkt tot de stilistische benadering van Sacha Walckhoff. Het resultaat kenmerkt zich in hele verassende kleurcombinaties.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide