1914
Paper Games behangcollectie

Voor haar 75-jarig jubileum ontwikkelde het Britse behangmerk Graham & Brown samen met ontwerper Sacha Walckhoff een nieuwe collectie genaamd Paper Games. Het is een speelse en kleurrijke behangcollectie die is geïnspireerd op een rage in de 18e eeuw, toen de kunst van het papierknippen werd gebruikt om portretten en landschappen te maken in een Chinese silhouetstijl. Sacha Walckhoff en Graham & Brown hebben deze techniek toegepast om grafische ontwerpen van bloemen en bomen te produceren die zowel vrolijk als eigentijds zijn.

Paper Games
De Paper Games collectie viert de kunst van het papier snijden. In Groot-Brittannië inspireerde de kunst van het papierknippen de beroemde Wedgwood ‘Jasperware’ decors. In de 19e eeuw creëerden bergbewoners in Zwitserland tijdens de lange winteravonden landschappen van het Pays-d'Enhaut met uitgesneden zwart papier.

behang-paper-games-graham-brown-0_kopiëren.png

Met behulp van deze voorouderlijke kunst van het papierknippen heeft ontwerper Sacha Walckhoff een collectie gecreëerd om de betekenis voort te zetten waar Graham & Brown zijn geschiedenis en internationale reputatie op heeft gebouwd.

behang-paper-games-graham-brown-023.jpg

Deze collectie, zowel verfrissend als origineel, kan in veel verschillende interieurs worden geïntegreerd met kleuren als antraciet, vanille en een vleugje paars. Graham & Brown levert bijpassende verfkleuren die het interieur tot in het detail afmaken en een fraaie mix & match realiseren.

behang-paper-games-graham-brown-022.jpg

Er zijn vier dessins te weten PartylandMagical ForestHide and Seek en Secret Mountain. Deze kunnen in diverse bijzondere kleuren worden uitgevoerd. Denk hierbij aan saffraangeel, bijzondere blauwtinten en poederachtig roze. Voor grafische patronen is er een combinatie van zwart en wit, dat zich beperkt tot de stilistische benadering van Sacha Walckhoff. Het resultaat kenmerkt zich in hele verassende kleurcombinaties.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners