594
Ontdek de kunst van textuur: BN Walls' Structure behangserie
Gepubliceerd: 03-08-2023

Stel je voor dat je je huis binnenloopt en wordt begroet door een verbluffende kunstgalerij aan je muren. De nieuwe behangcollectie van BN Walls, genaamd "Structure," biedt een magische combinatie van tactiliteit, textuur en verrassende dessins die je hart sneller doen kloppen. Met deze collectie brengt BN Walls de verbeelding tot leven, waarbij je keer op keer wordt verwonderd door de betoverende ontwerpen.

Een ambachtelijke benadering

Kenmerkend voor de behangen van BN Walls is de zichtbare en voelbare structuur, gecreëerd met behulp van een speciale prentwals. Met trots presenteert de nieuwe Structure collectie het verbluffende resultaat van deze ambachtelijke techniek. Je zult versteld staan van de zachte rimpelingen in het zand en de betoverende patronen die transformeren wanneer het licht erop valt. Elk ontwerp nodigt je uit om te blijven staren, en telkens ontdek je iets nieuws en verbazingwekkends.

Handgemaakte kunstwerken

In de Structure collectie van BN Walls komen niet alleen de ambachtelijke kwaliteiten naar voren, maar ook het vakmanschap van echte kunstenaars. Een bijzonder hoogtepunt in de collectie is het behang "Chissel," waarin houten snippers met vakkundige precisie zijn gerangschikt in een verfijnd geometrisch patroon. Dit kunstwerk is met de hand gemaakt en geeft het behang een unieke en onnavolgbare uitstraling.

WIN-VLOERKLEED.png

Aaibare structuren en inspiratie uit de natuur

De Structure collectie van BN Walls is doordrenkt met aaibare texturen en geïnspireerd op de wonderen der natuur. De zorgvuldig uitgedachte combinatie van tactiliteit, dessins en kleuren maakt deze serie wandbekleding fascinerend en betoverend. De reliëfs en diepte in het behang nodigen uit om aangeraakt te worden, waardoor je huis een warme en uitnodigende sfeer krijgt. Elke kamer krijgt karakter, terwijl het behang ook een vleugje luxe en tijdloze elegantie toevoegt, waardoor een omgeving ontstaat waarin je eindeloos kunt wegdromen.

Dompel jezelf onder in kunstzinnige diversiteit

De Structure collectie heeft voor elk wat wils. De kunstzinnige diversiteit is verbluffend en biedt een scala aan ontwerpen om uit te kiezen. Van intrigerende lijnen en organische vormen tot speelse texturen, elk behang uit de collectie is met uiterste zorgvuldigheid ontworpen. Wil je je ruimte vullen met sereniteit? Kies dan voor een eenvoudig, maar verfijnd ontwerp. De warme neutrale tinten, zoals zacht beige, warme grijstinten en rijke bruin- en karamelkleuren, domineren het kleurenpalet van Structure, waardoor je de perfecte harmonie in je interieur kunt creëren.

Kortom, de Structure behangcollectie van BN Walls is een ode aan kunst, vakmanschap en de magie van design. Laat je betoveren door de verrassende combinatie van tactiliteit, textuur en dessins. Transformeer je huis in een betastbaar kunstwerk waar je keer op keer van zult genieten. Waan jezelf in een kunstgalerij vol met kunstzinnige meesterwerken die je hart veroveren. Kies voor BN Walls en geef je huis een onvergetelijke en unieke uitstraling!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide