5092
Ogu wanddecoratie

De nieuwe designtrend op het gebied van wanddecoratie! Ogu is opvallend, uniek en gemakkelijk te plaatsen en voorzien van een interessant thema. De verschillende losse, rechthoekige onderdelen van de Ogu vormen samen een bijzonder uniek wandobject.

De Ogu wordt gemaakt van reboard, een duurzaam, gerecycled en super krachtig karton. De Ogu is eenvoudig zonder gereedschap aan de wand te bevestigen dankzij de plakstrips aan de achterzijde. Na het bevestigen en aandrukken, kun je het klembord verwijderen en blijven de losse foto’s achter op de wand. De Ogu is zelfs voorzien van een geïntegreerde waterpas zodat hij netjes recht komt te hangen.

Deze Ogu is sfeervolle originele wanddecoratie. De verschillende vlakken van de Vintage uitvoering is voorzien van nostalgische beelden van personen en materialen. Blaas gloednieuw leven in je interieur met de Ogu Vintage!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners