5293
Ogu wanddecoratie
Gepubliceerd: 04-09-2014 Laatste update: 19-07-2017

De nieuwe designtrend op het gebied van wanddecoratie! Ogu is opvallend, uniek en gemakkelijk te plaatsen en voorzien van een interessant thema. De verschillende losse, rechthoekige onderdelen van de Ogu vormen samen een bijzonder uniek wandobject.

De Ogu wordt gemaakt van reboard, een duurzaam, gerecycled en super krachtig karton. De Ogu is eenvoudig zonder gereedschap aan de wand te bevestigen dankzij de plakstrips aan de achterzijde. Na het bevestigen en aandrukken, kun je het klembord verwijderen en blijven de losse foto’s achter op de wand. De Ogu is zelfs voorzien van een geïntegreerde waterpas zodat hij netjes recht komt te hangen.

Deze Ogu is sfeervolle originele wanddecoratie. De verschillende vlakken van de Vintage uitvoering is voorzien van nostalgische beelden van personen en materialen. Blaas gloednieuw leven in je interieur met de Ogu Vintage!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide