2446
Nijntje behang van KEK Amsterdam

De vele avonturen van de familie pluis, met nijntje als middelpunt. Wie kent de bekende boekjes van Dick Bruna niet?! KEK Amsterdam bracht eerder al muurstickers en posters van dit wereldberoemde konijntje en voegt hier nu behang aan toe.

 

nijntje-behang-clouds.png

KEK Amsterdam heeft met de mooiste illustraties van Dick Bruna een unieke collectie kinderbehang ontworpen, waarin nijntje en haar vriendjes de hoofdrol spelen. De collectie bestaat uit 9 verschillende patronen in 5 zachte pastelkleuren: blauw, grijs, groen, mint en roze.

nijntje-behang-cars.png

Nijntje op de muur
Creëer een geweldige kinderkamer met de allerleukste tekeningen van nijntje aan de wand. Nijntje op vakantie, op de fiets, in de auto en natuurlijk met haar beertje. Maar ook de bekende dieren en vriendjes van nijn vind je terug op het nieuwe behang van KEK Amsterdam. Pure nostalgie in de baby- of kinderkamer. Het behang is supersterk, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Dit extra matte vliesbehang is zeer eenvoudig aan te brengen. Hiermee geef je de kinderkamer of speelkamer in no time een complete make-over.

nijntje-behang-animals.png

nijntje-behang-portraits.png

Het succes van nijntje
Schrijver en illustrator Dick Bruna, nijntje’s schepper, werd op 23 augustus 1927 geboren in Utrecht en overleed in 2017. Tijdens zijn carrière van 60 jaar kreeg Dick Bruna internationale bekendheid. Over de hele wereld kennen kinderen nijntje – of miffy, zoals ze buiten Nederland wordt genoemd. Nijntje is zijn bekendste en populairste figuurtje dat in meer dan 30 boeken een hoofdrol speelt. Veel kinderen herkennen zich in haar avonturen: van een dagje naar de dierentuin tot een nachtje uit logeren. De verhalen zijn vriendelijk, eenvoudig en lopen altijd goed af. De tekeningen zijn te herkennen aan de eenvoud en levendige kleuren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners