1739
Nieuwe behangprints zorgen voor vrolijkheid op de muur
Gepubliceerd: 05-07-2021 Laatste update: 25-07-2021

Met de behangcollectie van Roomblush haal je het voorjaar in huis. Zo kun je met prints Flowerpop en Fleurs genieten van bloemen op de muur en zorgt het Mediterranean behang voor een tropische sfeer in huis. Samen met de Smileys print spat de vrolijkheid van de muur. Speciaal voor kids heeft het merk haar dierenprints uitgebreid met koala’s en konijntjes én is het populaire berenbehang verkrijgbaar in meerdere kleuren.

De nieuwe behangcollectie van Roomblush tovert een glimlach op je gezicht. Bij het merk staan bloemen het hele jaar door in bloei en ervaar je de magische jungle sfeer bij jou in huis!

Sfeervol behang
Het behang Flowerpop laat je muren ontpoppen tot florale taferelen. Met de bloemen creëer je een mural die altijd in bloei staat. Op het Fleurs behang spelen pluisjes en bloemetjes de hoofdrol. Ze geven een speelse twist aan de ruimte en zijn verkrijgbaar in rode en blauwe tinten. Ben je op zoek naar een grafisch en krachtig statement op je muur? Dan is het Shapes behang echt iets voor jou. Door de frisse kleur en strakke geometrische lijnen zorgt de print voor een prachtig schouwspel op de muur. Toch liever een romantische twist? Het tegelwerk van het Mediterranean behang voelt Zuiders aan en brengt je in een heerlijke vakantiemodus!

roomblush-behang-smileys-3_kopiëren.jpg

Scandinavian jungle look
Creëer een stoere kinderkamer met beren en koala’s op de muur of laat de konijntjes rondhuppelen in de babykamer. Kies samen met je zoon of dochter een behangprint uit en ga aan slag. Met het Safari behang kom je binnen no-time in tropische sferen en bij het Jungle behang geef je de wilde dieren vrij spel. Instant happiness in je interieur bereik je met het nieuwe Smileys behang. Een speelse print die naast de kinderkamer ook perfect tot zijn recht komt in de hal of werkkamer.

roomblush-behang-shapes-red-2_kopiëren.jpg

Het gemak van vliesbehang
Is klussen niets voor jou of heb je twee linkerhanden? Dat is geen probleem. Het vliesbehang van Roomblush krijgt iedereen op de muur. Het sterke behang is te koop voor € 69,- per rol en heeft per rol vier banen (50 x 285 cm). Hiermee kan een wand van maximaal twee meter behangen worden. Dus trek je kluskleren aan en ga aan de slag. Binnen 1,5 uur heb je een compleet andere muur en geniet je van een frisse nieuwe look. Succes!

roomblush-behang-fleurs-red_kopiëren.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide