4744
Nieuw van Graham and Brown
Gepubliceerd: 03-11-2017 Laatste update: 02-12-2017

Graham & Brown lanceert vijf nieuwe luxe behangcollecties. De collecties kenmerken zich door hoogwaardige metallic finishes en tactiele texturen. De dessins vormen een samen een echte wereldreis, van Indonesische aapjes tot de levendige bazaars uit Marokko.

Ubud-1.jpg

Ubud2.jpg

WIN-VLOERKLEED.png

Ubud-3.jpg

Ubud-4.jpg

ubud-5.jpg

ubud-6.jpg

De ontwerpen in de Ubud-collectie zijn met de hand getekend in de Graham & Brown studio en zijn geïnspireerd door de tropische regenwouden van Indonesië, zij nemen je mee naar het Ubud Apenwoud op Bali. De levendige ontwerpen in inkt geven wilde, speelse aapjes weer die tussen de weelderige lianen en boomtakken slingeren. Ze zijn afgebeeld als de ondeugende figuren uit vele mythes en legendes en belichamen de roerigheid van het bos met gewaagde, trendy kleuren op glanzend papier met textuur.
Ubud Mayhem, Ubud Palm en Ubud Tropic, € 61,-. 

Oxidised-1.jpg

Oxidised-2.jpg

Oxidised-3.jpg

Oxidised-4.jpg

Oxidised-5.jpg

Oxidised-6.jpg

Verweerde, industriële texturen worden omgetoverd tot een hedendaags behangontwerp. Oxidised Tile van Graham & Brown omarmt de imperfecties als gevolg van erosie en de organische schoonheid van onbewerkt metaal. De Oxidised Texture-lijn is een aanvulling op de tegeldessins en combineert verweerde materialen met een hoogglans finish voor een uniek industrieel karakter. Oxidised Texture Sepia en Oxidised Tile Rust € 71 per rol, Metallic Brick, Rose Gold White, € 49,-

Souk-Tile-1.jpg

Souk-Tile-2.jpg

Souk-Tile-3.jpg

Souk-Tile-4.jpg

Souk-Tile-5.jpg

De Souk Tile-collectie combineert een hypnotisch Marokkaans ontwerp met een ingetogen kleurenpalet van indigo, zilver, en kardemom. Het zorgt voor een subtiele, onverwachte twist in de kamer; de metallic finish van het papier reflecteert licht en zorgt zo voor meer diepte en dimensie en creëert daarmee de illusie van ruimtelijkheid in kamers die dat nodig hebben. Souk Tile Onyx, € 73 per rol; Souk Tile Cardamom en Bazaar € 61,-.

Souk-Damask-1.jpg

Souk-Damask-2.jpg

Souk-Damask-3.jpg

De adembenemende nieuwe Souk Damask-behangcollectie van Graham & Brown roept de magische sfeer van een Marokkaanse soek op. De collectie omarmt de warme tinten en ingewikkelde patronen van deze levendige markten en combineert complexe paisley-ontwerpen met neutrale tinten voor een eclectische, Boheemse look. Een zachte metallic glans benadrukt de patronen, waardoor muren en kamers tot leven komen. Souk Damask Onyx en Bazaar € 73 per rol. Souk Damask Sky, € 61,-.

Stroma-1.jpg

Stroma-2.jpg

Stroma-3.jpg

Stroma-4.jpg

Stroma-5.jpg

De Stroma-collectie van Graham & Brown bestaat uit een serie delicate, met de hand getekende botanische prints tegen vrolijke achtergronden in Mulberry, Coral, Dandelion, Carnation en Stone. Het Stroma Origami-behang is een unieke speciale uitvoering, ontworpen in de Graham & Brown studio. De complexe origamivormen in dit behang combineren grafische structuur met delicate botanische prints en creëren zo een opvallend trompe-l’oeil effect. De naam komt van het Griekse woord voor ‘onthullen’; de voorgrond van origami onthult en benadrukt immers de natuurlijke tonen en onverwachte kleuren van de achtergrond, waardoor een intense optische illusie wordt gecreëerd. Stroma Origami, Mulberry en Dandelion € 61,00 .

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide