17293
Nieuw: Eijffinger Stature

Stature is een collectie waar modern en klassiek met elkaar versmelten. Dessins van verweerd goud lijken op de achtergrond te dansen, een zacht glanzende trellis, een sleetse damast en sierlijsten met een subtiele gloed.

 

Ruw versus glad, glans versus mat. Een stoer blokdessin met een 3D effect en een onregelmatige streep, klassiek of meer eigentijds te combineren. Uni’s met een geborsteld effect of zacht getint met een subtiele betonstructuur.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

eijffinger-behang-stature-12.jpg

 

Wallpowers van pen getekende taferelen tot een betonlook met grafische print. Gedecoreerde lijsten die als lambrisering of als paneel kunnen worden geplakt.

eijffinger-behang-stature-05.jpg

 

Rijke diepe tinten als bordeaux, bosgroen, brons en houtskool, maar ook sprankelend goud en sereen oud-roze, celadon, crème en zand. Ingetogen en chic, geraffineerd met een stoer randje. Maak een statement in je eigen interieur met Stature.

eijffinger-behang-stature-10.jpg

eijffinger-behang-stature-07.jpg

eijffinger-behang-stature-06.jpg

eijffinger-behang-stature-04.jpg

eijffinger-behang-stature-03.jpg

eijffinger-behang-stature-02.jpg

eijffinger-behang-stature-01.jpg

eijffinger-behang-stature-11.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners