18446
Nieuw: Eijffinger Stature
Gepubliceerd: 20-01-2018

Stature is een collectie waar modern en klassiek met elkaar versmelten. Dessins van verweerd goud lijken op de achtergrond te dansen, een zacht glanzende trellis, een sleetse damast en sierlijsten met een subtiele gloed.

 

Ruw versus glad, glans versus mat. Een stoer blokdessin met een 3D effect en een onregelmatige streep, klassiek of meer eigentijds te combineren. Uni’s met een geborsteld effect of zacht getint met een subtiele betonstructuur.

eijffinger-behang-stature-12.jpg

 

Wallpowers van pen getekende taferelen tot een betonlook met grafische print. Gedecoreerde lijsten die als lambrisering of als paneel kunnen worden geplakt.

eijffinger-behang-stature-05.jpg

 

Rijke diepe tinten als bordeaux, bosgroen, brons en houtskool, maar ook sprankelend goud en sereen oud-roze, celadon, crème en zand. Ingetogen en chic, geraffineerd met een stoer randje. Maak een statement in je eigen interieur met Stature.

eijffinger-behang-stature-10.jpg

eijffinger-behang-stature-07.jpg

eijffinger-behang-stature-06.jpg

eijffinger-behang-stature-04.jpg

eijffinger-behang-stature-03.jpg

eijffinger-behang-stature-02.jpg

eijffinger-behang-stature-01.jpg

eijffinger-behang-stature-11.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide