1168
Muurstickers
Gepubliceerd: 11-09-2012 Laatste update: 29-08-2017

Zin in een gepersonaliseerde muurversiering die u naar lusten kunt aanpassen ? Met een breed gamma van stijlen en kleuren die u toelaten om een unieke sfeer te scheppen die bij u past. Ontdek de muurstickers van ApplePie Design. Net als een geschilderd kunstwerk, integreren ze uw interieur perfect. Maar, ze kunnen gemakkelijk verwijderd worden.

Laat u inspireren door de collecties van ApplePie Design en word de ontwerper van uw interieur. De muurversieringen van ApplePie Design worden vervaardigd in een mat, ultrafijn en semi-permanent vinyl sticker. Zij worden met een transfer aangebracht (zoals de decals van onze kinderjaren) zodanig dat u ze zelf kunt plaatsen zonder enig probleem. Deze muurstickers kunnen op de meeste gladde oppervlaktes bevestigd worden. Ze kunnen ook verwijderd worden zonder lijmrestjes over te laten. Alle tekeningen kunnen vervaardigd worden in verschillende groottes (wij stellen standaardmaten voor van 10 cm tot 180 cm maar alles is mogelijk...) en in meer dan 40 verschillende kleuren.

Tekst op de muur
Wilt u een gedicht boven uw bed of een strakke oneliner in uw keuken. Elke gewenste tekst in diverse lettertypen en groottes zijn leverbaar

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide