2886
Neue Bude 2.0 – Het nieuwe behanglifestylelabel

"Behang. Mach's dir schön" - met deze heldere boodschap start A.S. Création in de lente zijn nieuwe lifestylelabel voor de generatie 20+. Neue Bude 2.0 omvat stijlvolle wandoutfits die elke woning de juiste flair geven.

 

Tibo, de slimme laterale denker, Marie, de authentieke liefhebber van landhuizen, Klara, de stijlvolle individualiste en Carlos, de creatieve romanticus – vier types die niet verschillender konden zijn. De factor die hen verbindt: de passie voor gaaf design en de wens om uw huis steeds weer opnieuw op individuele en flexibele wijze te herontwerpen. Precies dát biedt A.S. Création met Neue Bude 2.0, het nieuwe lifestylelabel voor de generatie 20+. Daartoe behoren wandoutfits in trendy materiaal voor Tibo, een "feel good look" in mediterrane en retrostijl voor Marie, weelderige ornamenten en expressieve kleuren voor Klara en betoverende bloemen en trendy groene tinten voor Carlos.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Neue-Bude-2.0-–-Het-nieuwe-behanglifestylelabel---03.jpg

Neue-Bude-2.0-–-Het-nieuwe-behanglifestylelabel---011.jpg

Neue-Bude-2.0-–-Het-nieuwe-behanglifestylelabel---013.jpg

"Behang is zowel design als mode", benadrukt Stefan Gauger, marketingmanager bij A.S. Création. "Met geen enkel ander product is van vier muren een écht thuis te maken. Dat is vooral belangrijk voor jongeren die op zoek zijn naar individuele, flexibele designoplossingen voor hun levensstijl. Voor hun woonwensen hebben we Neue Bude 2.0 ontwikkeld."

Neue-Bude-2.0-–-Het-nieuwe-behanglifestylelabel---016.jpg

Neue-Bude-2.0-–-Het-nieuwe-behanglifestylelabel---06.jpg

Neue-Bude-2.0-–-Het-nieuwe-behanglifestylelabel---05.jpg

Neue-Bude-2.0-–-Het-nieuwe-behanglifestylelabel---09.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners