3070
Neue Bude 2.0 – Het nieuwe behanglifestylelabel
Gepubliceerd: 11-05-2018

"Behang. Mach's dir schön" - met deze heldere boodschap start A.S. Création in de lente zijn nieuwe lifestylelabel voor de generatie 20+. Neue Bude 2.0 omvat stijlvolle wandoutfits die elke woning de juiste flair geven.

 

Tibo, de slimme laterale denker, Marie, de authentieke liefhebber van landhuizen, Klara, de stijlvolle individualiste en Carlos, de creatieve romanticus – vier types die niet verschillender konden zijn. De factor die hen verbindt: de passie voor gaaf design en de wens om uw huis steeds weer opnieuw op individuele en flexibele wijze te herontwerpen. Precies dát biedt A.S. Création met Neue Bude 2.0, het nieuwe lifestylelabel voor de generatie 20+. Daartoe behoren wandoutfits in trendy materiaal voor Tibo, een "feel good look" in mediterrane en retrostijl voor Marie, weelderige ornamenten en expressieve kleuren voor Klara en betoverende bloemen en trendy groene tinten voor Carlos.

WIN-VLOERKLEED.png

Neue-Bude-2.0-–-Het-nieuwe-behanglifestylelabel---03.jpg

Neue-Bude-2.0-–-Het-nieuwe-behanglifestylelabel---011.jpg

Neue-Bude-2.0-–-Het-nieuwe-behanglifestylelabel---013.jpg

"Behang is zowel design als mode", benadrukt Stefan Gauger, marketingmanager bij A.S. Création. "Met geen enkel ander product is van vier muren een écht thuis te maken. Dat is vooral belangrijk voor jongeren die op zoek zijn naar individuele, flexibele designoplossingen voor hun levensstijl. Voor hun woonwensen hebben we Neue Bude 2.0 ontwikkeld."

Neue-Bude-2.0-–-Het-nieuwe-behanglifestylelabel---016.jpg

Neue-Bude-2.0-–-Het-nieuwe-behanglifestylelabel---06.jpg

Neue-Bude-2.0-–-Het-nieuwe-behanglifestylelabel---05.jpg

Neue-Bude-2.0-–-Het-nieuwe-behanglifestylelabel---09.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide