Gepubliceerd: 18-03-2015 00:00
1125
Muurstickers met naam

Muurstickers zijn populair. Ze zijn in allerlei varianten verkrijgbaar en maken van een saaie ruimte in een handomdraai een schattige, stoere of originele kinderkamer. Speciaal voor iedereen die echt iets bijzonders aan de muur wil, introduceert webwinkel Klein & Fijn full color naamstickers in combinatie met vrolijke afbeeldingen. Want hoe leuk is het om de naam van je zoon of dochter in een muurdecoratie te verwerken?

Muurstickers zijn ideaal om de kinderkamer een nieuwe look te geven, zonder zelf met verf en kwasten aan de slag te hoeven gaan. Klein & Fijn heeft een groot assortiment muurstickers, dat nu uitgebreid is met de naamstickers van DecoDeco. Plak de naam van je pasgeboren kindje boven het bedje of de commode of tover de babykamer om tot een echte stoere peuter- of kleuterkamer met de naam van je kind op de muur, kast of deur. Ontwerp je eigen muursticker
Ontwerp je eigen naamsticker door zelf de kleuren te kiezen. De muursticker kan worden uitgebreid met diverse leuke dierenstickers voor op de muur. Zo gaat de naam van je kindje gepaard met een olifant, beer, vlinder of een vogeltje. Bijzonder mooi is de grote boom met dwarrelende blaadjes en vogels die de naam vasthouden. Of kies voor mega grote sticker van 2,5 meter breed met een heuse weg op de muur, aangevuld met huizen, auto’s en vliegtuigen. Bij deze naamsticker kun je de hoogte zelf bepalen. Voor kleine stoere jongens zijn de naamstickers met wolkjes en vliegtuigjes ook erg populair. En hippe meiden kiezen voor een complete jungle boom, met roze giraf, leeuw en een boom vol dieren. Met deze muurstickers zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt perfect inspelen op de kleuren die je gebruikt in de rest van de babykamer of kinderkamer. Voor een nog speelser effect kun je een weggevlogen vogeltje of vliegtuig ergens anders in de kamer terug laten komen. Dat vindt elk kind geweldig!


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide