2033
Wandbekleding
Gepubliceerd: 31-08-2012 Laatste update: 11-06-2023

De nieuwe collectie van Arte, de ultieme verfijning in wandbekleding, heeft voor iedere smaak een brede waaier aan producten. De stijl varieert van het meest luxueuze klassieke interieur tot de strakheid van een avant-garde inrichting. Met een eigen ontwerpstudio biedt Arte topsegment wandbekleding, die borg staat voor originaliteit, creativiteit, kwaliteit en toepasbaarheid. Trends worden door Arte op de voet gevolgd én gemaakt.

 Metal X Glass: Alice in Wonderland
Het behang Metal X Glass is geraffineerd, meisjesachtig, fragiel en nostalgisch. Met deze collectie creëert Arte een sprookjeswereld. De collectie wordt daarom gepresenteerd in de sferen van de film Alice in Wonderland. Het unieke aan Metal X Glass is dat er ultrafijne glazen pareltjes in zijn verwerkt. De exclusieve collectie is verkrijgbaar in de tinten goud, zilver, koper en brons.

 Xanadu: Oosters en mysterieus
De naam Xanadu verwijst naar de feeërieke en luxueuze zomerresidentie van de Mongoolse keizer Kublai Khan. Er wordt van gezegd dat het een paradijs was vol met luxe en rijkdom. De gelijknamige collectie van Arte is al even bijzonder. De weefsels hebben een losse structuur, waar de onderliggende glanslaag door het weefselpatroon heen schijnt. Wie van een afstand naar deze wandbekleding kijkt, ziet een heel subtiele glans, die verschijnt bij elke lichtspeling. Het geheel heeft een mysterieuze Oosterse uitstraling.

inspiratiebrochures1.png

 Camouflage: gedurfd maar stijlvol
De ontwerper van Camouflage raakte gefascineerd door moiré-effecten en experimenteerde daarmee tot hij het gewenste resultaat kreeg. Moiré is een Franse term en verwijst naar een bepaald soort zijde dat een typisch golvend patroon vertoont. Moiré ontstaat wanneer twee draden op elkaar liggen onder een andere hoek. Camouflage is een flirt met architectuur, omdat het effen is en tegelijk beweging suggereert. Het komt uitstekend tot zijn recht in een bijna kubistisch of surrealistisch interieur. 

Ontstaan Arte
Arte is in 1981 geïntroduceerd en staat vanaf deze tijd bekend als een merk met passie voor mooie en elegante wandbekleding. Arte is verkrijgbaar vanaf € 69,- per rol.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide