3645
MR. Perswall Traveller

Traveller is geïnspireerd op de diversiteit, de kleuren en de culturen van verre oorden en plaatsen dichter bij huis. De collectie is verdeeld in vijf thema's: Asia, Orient, Africa, Maps en een reis terug in de tijd naar de tijd van de art deco en de Europese oudheid.

 

Maak een innerlijke reis en ervaar de magie van het mythische Azië. Maak een wandeling door romantisch Parijs met zijn kronkelende kasseistraten en smalle steegjes. En droom weg naar het kleurrijke, levendige ritme van Afrika. Met Traveller kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Onze motieven nemen u mee naar plaatsen over de hele wereld. Uw huis zegt veel over wie u bent. Breng uw nieuwsgierige en avontuurlijke persoonlijkheid tot uiting met Traveller van Mr Perswall. Goede reis!

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

mr-perswall-traveller-07.jpg

mr-perswall-traveller-23.jpg

mr-perswall-traveller-36.jpg

mr-perswall-traveller-41.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners