2578
Mr Perswall Captured Reality No. 2

Deze unieke collectie fotobehang brengt alles van de complexiteit van natuursteen tot de delicate kwetsbaarheid van de vleugels van een vlinder bijeen. Op basis van waanzinnige foto's en prachtig artwork stelt Captured Reality No. 2 u als nooit tevoren in staat van natuurlijke en industriële landschappen te genieten.

 

mr-perswall-captured-reality2-03.jpg

Deze collectie stelt zelfs de allerkleinste details centraal en laat zich daarbij inspireren door een maar zelden geobserveerde wereld om ons heen. Het is de perfecte aanvulling op een scala aan verschillende stijlen en kleurpaletten, onder andere aan de hand van grijs, beige en groen behang. Fleur de wanden van uw woonkamer, gang of slaapkamer op met een behang dat geheel bij u past.

mr-perswall-captured-reality2-18.jpg

mr-perswall-captured-reality2-06.jpg

 

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners