1216
Moderne behangdesigns

In samenwerking met het Nederlandse ontwerpbureau “Studio Baan presenteert de behangfabrikant uit Gummersbach een collectie met landhuisflair en natuurlijke elegantie. “Midlands is een geslaagde combinatie van moderne behangdesigns en smaakvolle effen kleuren met glittereffect en bekleedt de muren met stijlvol en zinnenprikkelend behang.

Klassieke ornamenten, bedrieglijk echt lijkende houtimitaties en grafische blokken met zilverversiering vormen een perfecte basis voor romantisch wonen en veranderen elke kamer in een sprookjesachtig cottage.

De rijke patronen kunnen naar wens gecombineerd worden met talrijke effen kleuren met verschillende structuren.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

A.S. Création benadrukt het natuurlijke karakter van deze collectie nog door het kleurenpalet - koper, créme, beige, grijs en licht turquoise als accentkleur

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners