19686
Behang Matières

We zijn ons steeds bewuster van onze leefomgeving en de wereld om ons heen. Daarom vinden we de oorsprong en de echtheid van de materialen en producten die we kiezen steeds belangrijker. Materialiteit speelt een steeds grotere rol in ons leven. Dat uit zich ook in ons interieur waarin we ons steeds vaker en meer kiezen voor het gerbruik van materialen die we terugvinden in de natuur.

Daarom maakt Origin dit najaar de collectie Matières. Matières is een bibliotheek van materialen die bestaat uit drie delen; Wood, Stone en Metal. De opzet van de collectie is zodanig breed en diep dat zij iedere vraag naar één van deze materialen kan beantwoorden.

origin-behang-matieres-06.jpg
Matières - Wood
Hout brengt sfeer en warmte in een interieur op een natuurlijke manier. Hout is goed te combineren met andere natuurlijke materialen zoals metaal en steen. Hout is te combineren met iedere kleur. Ook verschillende houtsoorten combineren prachtig.

origin-behang-matieres-02.jpg
Matières - Stone
Natuurlijk steen zoals marmer en kalksteen kunnen op een robuuste of een heel verfijnde manier toegepast worden. Steen past in moderne maar ook juist in klassieke interieurs. Steen geeft een een elegante en chique uitstraling. Steen past zich helemaal aan de rest van het interieur.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

origin-behang-matieres-12.jpg
Matières - Metal
Metalen zoals ijzer, gietijzer, smeedijzer, koper, nikkel en zink passen heel goed in hedendaagse interieurs Metaal combineert geweldig met natuurlijke materialen zoals hout en steen. Ook in botanische interieurs kunnen metalen accenten een interieur helemaal afmaken. Natuurlijke metalen passen heel goed bij een rijk en chic eigentijds interieur.

origin-behang-matieres-14.jpg
Zware kwaliteit ook geschikt voor professionele toepassingen
Matières wordt vervaardigd op een zware vlies kwaliteit die makkelijk te verwerken is. Door de zware kwaliteit van het behang is de collectie zeer geschikt voor professionele toepassingen. Het behang in de collectie Matières voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid.

origin-behang-matieres-18.jpg
Alle behang is in Nederland gemaakt op 100% FSC gecertificeerd vliesbehang. De inkten die gebruikt zijn, zijn volledig op waterbasis gemaakt zonder oplosmiddelen. Ook de gebruikte eco texture, die de dessins met een mooie natuurlijke structuur versterkt, is volledig vrij van PVC en oplosmiddelen.

origin-behang-matieres-22.jpg

origin-behang-matieres-23.jpg

origin-behang-matieres-26.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners