1816
Maison d'Eco by Studio Ditte voor BN Wallcoverings
Gepubliceerd: 21-12-2012 Laatste update: 28-08-2017

Speelgoed uit vervlogen tijden gaf de inspiratie voor de eigentijdse kinderkamercollectie van Studio Ditte voor BN Wallcoverings. Het resultaat is een sfeervolle vintage look met fris, grafisch beeld. De zes eigenwijze ontwerpen worden ondersteund door authentieke dessins. Creëer je eigen sfeer met de Maison d’Eco by Studio Ditte.

De zes ontwerpen - Indian Tipi, Space Racer, Sweet Bunny, My Sweet Soap, Dolhouse Family en Bunny Race – worden ondersteund door bijpassende dessins waarvoor details uit de hoofdontwerpen zijn gebruikt. De authentieke uitstraling van de collectie wordt versterkt door het gebruik van zachte vergrijsde kleuren.

Studio Ditte Ontwerperscollectief Studio Ditte staat bekend om de frisse, heldere ontwerpen. ‘Design waar je je goed bij voelt’ is de leidraad in hun werk. Voor hun eigen werk gebruiken ze fotorealistische beelden. Voor BN Wallcoverings verdiepten ze zich in grafische ontwerpen. “Het was leuk om grafisch te moeten denken en te kijken wat er mogelijk is met het bedrukken van papier. Dat is anders dan we gewend zijn. Toch zijn we met deze collectie dicht bij onszelf gebleven. Het is echt Studio Ditte by BN Wallcoverings.”

WIN-VLOERKLEED.png

Maison d’Eco Het nieuwe Maison d’Eco label staat voor een meer duurzame lijn van wandbekleding. Op de papieren toplaag wordt een milieuvriendelijke inkt gebruikt. Onder het papier zit de bekende vlies ondergrond van BN Wallcoverings. De paste & fix formule zorgt voor makkelijk aan te brengen en af te halen wandbekleding.

Bekijk meer beelden in ons wanddecoratie album op Pinterest

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide