1463
Neodko & Deyrolle
Gepubliceerd: 27-09-2013 Laatste update: 07-05-2017

Afgelopen week toog Perscentrum Wonen naar Parijs om zich te laten inspireren op de Maison & Objet interieurbeurs. Woonmerken presenteren hier hun nieuwste accessoires en kleinmeubelen aan inkopers, detaillisten en pers. Wij zetten onze voelsprieten uit en verwerken alles wat we zagen in trendsignalementen die je hier binnenkort kunt vinden. En omdat we niet geloven in ‘save the best for last’ doen we het precies andersom: we trappen af met onze favorieten. Wonenonline zet deze favorieten 1 voor 1 op een rijtje.

Favorite 11

Neodko & Deyrolle

Woon je het liefst volgens de laatste woonmodetrends dan richt je je huis in als een rariteitenkabinet vol opgezette dieren, geprepareerde insecten, schelpen, schedels en veren. Liever geen dode dieren om je heen? Het Franse behangmerk Neodko ging een samenwerking aan met Deyrolle uit Parijs, een winkel die sinds 1831 grossiert in curiosities en inmiddels wereldfaam geniet. De collectie bestaat uit prachtig behang waarvan de mogelijkheden eindeloos zijn: all-over print die muren bedekken in dieren print, behang voorzien van geprinte ‘fotolijsten’ waarin oude platen prijken of banen die de dieren omlijsten als ware de kamer een dierentuin.

Bron: Perscentrum wonenWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide