1156
Lovely Friends
Gepubliceerd: 06-01-2016 Laatste update: 07-05-2017

De behangcollectie "Lovely Friends" van A.S. Création presenteert liefdevolle wandbekleding. Geïnspireerd door de kleine bosdieren, sieren deze behangsoorten elke kinderkamer.

Alle drie de met aquarel en potlood handgetekende dierenwerelden bieden een liefdevolle atmosfeer, waarin de kleintjes zich bijzonder goed voelen en met glinsterende ogen betoverd naar de wand kijken.

Schattige hazen en reeën, omgeven door zachte vlinders, werken natuurlijk en levendig en laten kinderen van een zonnige dag in het bos dromen. Berenjongen, eekhoorns en egels creëren een speelse en warme sfeer, waardoor kinderhartjes sneller gaan kloppen. Voor de maritieme look aan de wand zorgen walvissen en ankers uit de zee, die de ruimte een rustige atmosfeer geven. De kleuren zijn zacht en harmonieus en goed afgestemd op de lichtheid van het design. Zomergroen, meisjesroze en hemelblauw maken een ongelooflijke wandvormgeving mogelijk.

Voor baby’s en kleine kinderen van 0-5 jaar bevat de collectie niet alleen schattige patronen, maar ook de daarbij passende randen en uni's in aquarelkleuren.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide