2201
Liefde voor de wand
Gepubliceerd: 15-10-2021

De nieuwe behangcollectie van de Engelse behang en verffabrikant Graham & Brown maakt een einde aan alle saaie muren. Een omvangrijke collectie met uiteenlopende composities, dessins en kleuren die uitnodigt om out of the box te denken en wanden en zelfs plafonds te behangen.

Voor deze collectie heeft Graham & Brown zich laten inspireren door een aantal trends die zij in hun trendrapport hebben gedefinieerd. Dit zijn de trends Functional, Folklore, Celestial, Custom en Reclaim.

Neutrale tinten verschuiven van grijs naar meer aardetinten en creëren zo een klassieke achtergrond voor alle paletten. Rozen gaan over naar een meer koraaltint en rood is dit seizoen sterk met een vleugje aardsheid. Blauw blijft sterk met gedempte vergrijsde tinten en groen is weelderig en vol potentie.

Met Nuit, Teien, Fiore, Fable, Eclipse, Rendo en Royal Fern worden deze trends vertaald naar inspirerende behangdessins. Soms heel romantisch met blad en bloem, soms grafisch met oosterse invloeden, soms strak en op glad papier soms juist met veel textuur geprint op een vezelachtige ondergrond. Bij elk behang worden bijpassende verven aanbevolen voor een gemakkelijke keuze. Alle verf is op waterbasis.

Enkele ontwerpen zijn in de ontwerp studio van Graham & Brown met de hand getekend. Deze delicate patronen geven ieder interieur een zeer persoonlijke touch.

Eclipse Black & Gold

Maak een statement met Eclipse Black & Gold. Geïnspireerd door de fasen van de maan, transformeert dit ontwerp de muren in een prachtige middernachtelijke hemel. Met zijn opvallende gouden metalen details op een diepzwarte achtergrond zal dit ontwerp een vleugje luxe toevoegen aan ieder huis.

Rendo

Rendo, wat 'in elkaar grijpend' betekent in het Japans, is een oriëntaals geometrisch ontwerp. Het ontwerp heeft opvallende metalen details op voelbaar vezelig papier. De Rendo Green & Copper variant met een trendy bosgroen en koperkleurenpalet, zal je muren in een mum van tijd updaten.

Teien Sea Green

Teien Sea Green is een helder, oriëntaals ontwerp dat je zeker meeneemt naar de prachtige vijvers van Japan. Het ontwerp is voorzien van handgeschilderde, bloeiende bloemen naast delicate kraanvogels. Met een frisse groenblauwe achtergrond verandert dit ontwerp elke kamer in een pastelparadijs.

Met de hand getekend in de Graham & Brown studio, maakt Fiore Deep Ocean gebruik van trendy marine en groenblauw tinten. Met grootschalige bladeren die omhoog klimmen om elegante rondingen te vormen, zal dit verfijnde ontwerp je huis veranderen in een tropische jungle.

Betreed een oogverblindend sprookje met Fable Plum. Dit handgetekende ontwerp heeft saliegroene bomen in contrast met prachtige lila bloemen. Gelaagd op een dieppaarse achtergrond, zit dit ontwerp boordevol kleur en zal het elke kamer in huis opvrolijken.

Fiore Linen

Fiore Linen heeft een werkelijk uniek kleurenpalet met een neutrale, warme beige achtergrond die contrasteert met de lagen gedurfde gele en groene bladsporen. Dit handgetekende ontwerp is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een vleugje kleur in een kamer met een neutraal kleurenschema.

Prijs per rol, variërend van € 75,- tot € 95,-.

Eco belofte

Graham & Brown heeft een innovatieplan geïmplanteerd om te garanderen dat men tegen het einde van het decennium een klimaat neutrale status heeft. Met ingang van 1 september 2021 is de productie overgegaan naar hernieuwbare elektriciteit, waardoor de CO2-uitstoot met 29% wordt verminderd en het bedrijf begin 2022 klimaatneutraal zal zijn. De volgende fase is de aanplant van Graham & Brown Woodland, om te zorgen voor nieuwe groei en aanvulling van gekapte bomen. Aangezien het bos 15 jaar nodig heeft om volwassen te worden, ondersteunt men momenteel internationale aanplant- en duurzaamheidsprojecten over de hele wereld.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide