1173
Kunst kopen doe je online
Gepubliceerd: 23-08-2014 Laatste update: 07-05-2017

Winkelen kan steeds vaker op het internet, dankzij de nieuwe wetgeving en de beoordelingen van eerdere klanten is het steeds veiliger en betrouwbaarder aan het worden. Het aantal mensen dat via internet hun producten koopt is snel aan het toenemen. Ondanks de niet zo goed presterende woonbranchemarkt die voor het eerst in jaren weer een beetje aantrekt is het online shoppen naar woonartikelen elk jaar flink toegenomen. Met name meubels worden veel verkocht, maar ook woondecoratie doet het zeer goed. Zo kan je nu gemakkelijk online een poster of schilderij bestellen. Je zou dit bijvoorbeeld kunnen doen op www.allposters.nl, Allposters.nl heeft een gigantisch aanbod met ruim anderhalf miljoen producten. Zo kan je er muurstickers, schilderijen, deurposters en nog veel meer kunnen vinden.

Online kopen is doorgaans niet alleen veel goedkoper, maar het heeft ook de nodige andere voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf het materiaal kiezen waarop je de afbeelding gedrukt wilt hebben. Je zou een kunstwerk kunnen laten afdrukken op hout, plexiglas, metaal, etc. Wil je het er echt uit laten zien zoals een schilderij dan zou je het op canvas kunnen laten afdrukken. Daarnaast zou je een afbeelding als een kleine foto geschikt voor een bureau of nachtkastje kunnen laten afdrukken, maar je zou diezelfde afbeelding ook kunnen laten afdrukken als een gigantische muurposter (fotobehang), waardoor de afbeelding de hele muur bedekt. Verder kan je vaak zelf de lijst of passe-partout kiezen, met slechts één klik op de knop kan je een andere kleur lijst voor je kunstwerk kiezen. Dit vergroot niet alleen het aanbod, maar het bespaart natuurlijk ook erg veel tijd. Daarnaast is een kunstwerk laten inlijsten op het internet vaak meer dan de helft goedkoper dan in een gewone winkel. Online winkelen is dus een goed en betaalbaar alternatief ten op zichten van het bezoeken van een winkel.

Op allposters.nl, kan je bijvoorbeeld van alles kopen van dierenfoto’s gemaakt door de fotograaf Frans Lanting tot een groot aanbod van bijvoorbeeld abstracte kunst. Verder kan je er ook nog wandborden, T-shirts, koffiemokken, stand ups en nog veel meer kopen.

Heb je nog geen ervaring winkelen op het internet? Maak je niet druk, de meeste bedrijven hebben een prima klantenservice die je graag te hulp staat, verder hebben veel bedrijven een uitstekende garantieregeling. Als je niet tevreden bent, krijg je normaal gesproken je geld gewoon terug! Dus wacht niet langer en neem een kijkje in de online winkel van werelds grootste kunst en poster aanbieder.

Voor lezers van Wonenonline is er tot 25 september een korting van 35% op www.allposters.nl Kortingscode: WONEN35


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide