1317
Kroonluchters tegen de muur

Grote repeterende patronen zijn kenmerkend voor dit nieuwe behang van Graham & Brown: Drawing Room. Deze kan volgens trendsetters juist op meerdere wanden in de kamer kan worden toegepast. Voor een zeer extravagant effect wordt zelfs het plafond behangen.

 

Het patroon van Drawing Room is een eigenzinnige vertaling van een traditioneel concept. In plaats van op te kijken naar de antieke verlichting in een statig huis, is deze geïntegreerd in het behang. Dit extra grote patroon is zeker anders en zal iedere ruimte in the spotlight zetten. Er zijn twee varianten:

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Drawing room Grey
De grijze variant heeft een subtiele grijze achtergrond, waardoor de illusie ontstaat dat de zon door de ramen schijnt. Resultaat: een klassieke esthetiek met deze extra grote print van gedetailleerde kroonluchters die aan een groot plafond hangen.

Drawing room Charcoal
De kleur Charcoal (houtskool)l toont een nachtelijke achtergrond met zachte kleuren die de muur oplichten. Een warme mosterdtint en serene blauw- en grijstinten zorgen voor de perfecte finishing touch. Maak een statement met dit opvallende patroon en behang meerdere wanden en zelfs het plafond.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners