5265
Kleurentrends 2018

U hebt een lievelingskleur en bent op zoek naar een passend effen tapijt? A.S. Création biedt een liefdevol voorbereide selectie van de meest kleurrijke effen behangen.

    • De "Style Guide Kleuren" geeft een overzicht van 15 verschillende kleurenschema's die uw ruimte in het zonnetje zetten. Soft Almonds doet met zijn zanderige kleuren dromen van een dagje aan zee, Milk & Coffee toont het comfort van uw eigen vier muren - en lessen reislust.
    • Toffee Flavour zorgt voor een gastvrije en gezellige sfeer, in contrast daarmee benadrukt de serie Silver Lights het moderne karakter.
    • Heb je het graag opvallend? De behangen van de Serie Berry Cupcakes of Cherry & Cream geven kleuraccenten en verlevendigen de ruimtes.
    • De subtiele blauwtinten van de serie Blue Sea bieden ontspanning na een drukke dag, terwijl Fresh Apple met zijn verse groen elke dag nieuwe energie geeft.

Lees ook: Kleurentrends 2018

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners