5378
Kleurentrends 2018
Gepubliceerd: 15-12-2016 Laatste update: 08-05-2022

U hebt een lievelingskleur en bent op zoek naar een passend effen tapijt? A.S. Création biedt een liefdevol voorbereide selectie van de meest kleurrijke effen behangen.

    • De "Style Guide Kleuren" geeft een overzicht van 15 verschillende kleurenschema's die uw ruimte in het zonnetje zetten. Soft Almonds doet met zijn zanderige kleuren dromen van een dagje aan zee, Milk & Coffee toont het comfort van uw eigen vier muren - en lessen reislust.
    • Toffee Flavour zorgt voor een gastvrije en gezellige sfeer, in contrast daarmee benadrukt de serie Silver Lights het moderne karakter.
    • Heb je het graag opvallend? De behangen van de Serie Berry Cupcakes of Cherry & Cream geven kleuraccenten en verlevendigen de ruimtes.
    • De subtiele blauwtinten van de serie Blue Sea bieden ontspanning na een drukke dag, terwijl Fresh Apple met zijn verse groen elke dag nieuwe energie geeft.

Lees ook: Kleurentrends 2018

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide