1041
Decofun Muurstickers

Stoer scheuren met Cars of lekker tutten met Princess. Al snel beleven kleine autocoureurs de avonturen van Bliksem, Sally & Takel en genieten kleine tuttebellen van de reddingsactie van de prins in Sneeuwwitje - eind oktober draait de film Sneeuwwitje in de bioscoop. Kinderen tussen de drie en vijf jaar dompelen zich onder in fantasie werelden. Spelen, leren en vooral heel erg veel fantasie. Decofun helpt een handje en brengt twee van de favoriete speelwerelden naar de kinderkamer. Cars en Princess maken elke kamer tot een speelparadijs.

De muurstickers van Decofun zijn gemakkelijk aanbrengbaar en even gemakkelijk weer te verwijderen of te verplaatsen. Tussen geboorte en de al heel volwassen leeftijd van 14 jaar moet de kinderkamer toch al snel 3 à 4 keer gerestyled worden. Dus helpt Decofun een handje met snel te monteren veranderingen en über leuke figuurtjes en accessoires.Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners