1271
Decofun Muurstickers
Gepubliceerd: 04-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Stoer scheuren met Cars of lekker tutten met Princess. Al snel beleven kleine autocoureurs de avonturen van Bliksem, Sally & Takel en genieten kleine tuttebellen van de reddingsactie van de prins in Sneeuwwitje - eind oktober draait de film Sneeuwwitje in de bioscoop. Kinderen tussen de drie en vijf jaar dompelen zich onder in fantasie werelden. Spelen, leren en vooral heel erg veel fantasie. Decofun helpt een handje en brengt twee van de favoriete speelwerelden naar de kinderkamer. Cars en Princess maken elke kamer tot een speelparadijs.

De muurstickers van Decofun zijn gemakkelijk aanbrengbaar en even gemakkelijk weer te verwijderen of te verplaatsen. Tussen geboorte en de al heel volwassen leeftijd van 14 jaar moet de kinderkamer toch al snel 3 à 4 keer gerestyled worden. Dus helpt Decofun een handje met snel te monteren veranderingen en über leuke figuurtjes en accessoires.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide