1461
Behang trends

Lucido is de ultieme damast collectie, die zowel eigentijdse als klassieke damastdessins omvat in een onweerstaanbare reeks kleuren! Deze collectie bestaat uit 3 verschillende boeken; Lucido, Lucido behang en Lucido Velvets. Iedere collectie maakt een krachtig statement op zijn eigen wijze, maar ze kunnen ook goed met elkaar gecombineerd worden.

Lucido is een sprankelende mix van elegante weefdessins en een opvallend drukdessin. Deze zijn zowel bedrukt op een prachtig zijden- als op een linnen doek, waardoor je het op 2 manieren kunt beleven. Het Lucido behang is werkelijk verbluffend! Een prachtige mix van dessins en kleuren; damastdessins, zeer stijlvolle paisleys en krachtige strepen, allemaal versterkt met een zijden- en satijnen ondergrond. Lucido Velvets is een zeer chique velours collectie met een glanzende finish als touch. Ook de velvets zijn weer geschikt om met de andere 2 collecties te combineren.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners