1742
Behang trends
Gepubliceerd: 08-09-2012 Laatste update: 21-07-2017

Lucido is de ultieme damast collectie, die zowel eigentijdse als klassieke damastdessins omvat in een onweerstaanbare reeks kleuren! Deze collectie bestaat uit 3 verschillende boeken; Lucido, Lucido behang en Lucido Velvets. Iedere collectie maakt een krachtig statement op zijn eigen wijze, maar ze kunnen ook goed met elkaar gecombineerd worden.

Lucido is een sprankelende mix van elegante weefdessins en een opvallend drukdessin. Deze zijn zowel bedrukt op een prachtig zijden- als op een linnen doek, waardoor je het op 2 manieren kunt beleven. Het Lucido behang is werkelijk verbluffend! Een prachtige mix van dessins en kleuren; damastdessins, zeer stijlvolle paisleys en krachtige strepen, allemaal versterkt met een zijden- en satijnen ondergrond. Lucido Velvets is een zeer chique velours collectie met een glanzende finish als touch. Ook de velvets zijn weer geschikt om met de andere 2 collecties te combineren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide