1408
Ado interieurstoffen
Gepubliceerd: 01-01-1970 Laatste update: 07-05-2017

Tijdens Intirio werd de voorjaarscollectie 2012 geïntroduceerd, welke wederom een belangrijke pijler ter ondersteuning van de nieuwe ADO strategie vormt. Met de introductie van deze nieuwe stoffen worden namelijk drie nieuwe themas gepresenteerd.

Elk thema bevat stoffen met optisch en haptisch een zeer bijzondere uitsraling. De stoffen binnen hte thema Bellevue worden gekenmerkt door edele stoffen met tijdlose en klassieke elementen. Gebruikte kleuren zijn vooral intensieve darks, goud in verschillende facetten en pasteltinten.

Behalve Bellevue worden op Intirio ook de themas Colorama en Casual geïntroduceerd. Trefwoorden die bij de stoffen binnen Colorama passen, zijn Vitality, Stylish, Easy Going en Relaxed Modernity. Deze kwaliteiten passen bij kleurrijke, frisse en vrolijke inrichtingen. Casual richt zich vooral op natuurlijke elementen en materialen.

De stoffen passen bij inrichtingen waarin accenten van bijvoorbeeld hout en geborsteld staal gezet zijn. Deze rustieke, simplistische en vooral ook zachte kwaliteiten vormen een uitstekende en eigentijdse aanvulling op de bestaande collectie.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide