1205
Haikje interieurstickers
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Haikje Verberk ontwierp 3,5 jaar geleden al haar eerste collectie interieur- en raamstickers en studeerde hier in 2004 mee af aan The Design Academy te Eindhoven. De stickers waren van meet af aan een enorm succes en inmiddels zijn interieurstickers een echte trend geworden en daar zijn we trots op!

De raamstickers uit onze collectie zijn een decoratieve en functionele oplossing tegen inkijk. Echt een nieuw product dus deze nieuwe manier van raambekleding die een mooi alternatief voor het standaard plakplastic is. De raamstickers zijn statisch hechtend (van het materiaal waarvan kinderen dieren tegen de autoruit plakken) en dus makkelijk te plaatsen en opnieuw te gebruiken, ze zijn in diverse maten verkijgbaar en eventueel makkelijk zelf op maat te knippen/snijden. De raamstickers zijn het beste toepasbaar op vlak glas.

Het interieur is de laatste jaren steeds mode gevoeliger geworden en trends volgen elkaar sneller op. Als gevolg daarvan zijn accessoires steeds belangrijker in het interieur. De interieurstickers van Studio Haikje zijn een goede aanvulling op de al bestaande woonaccessoires. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dessins, ze zijn zelfklevend en je kunt ze bijvoorbeeld op een stoel, kast, keukenkastje en raam (nieuwe vitrage!) plakken. Op deze manier kan je op een makkelijke en goedkope manier je interieur veranderen en een meubel waar je op uitgekeken bent weer opfrissen!Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide