794
Haikje interieurstickers

Haikje Verberk ontwierp 3,5 jaar geleden al haar eerste collectie interieur- en raamstickers en studeerde hier in 2004 mee af aan The Design Academy te Eindhoven. De stickers waren van meet af aan een enorm succes en inmiddels zijn interieurstickers een echte trend geworden en daar zijn we trots op!

De raamstickers uit onze collectie zijn een decoratieve en functionele oplossing tegen inkijk. Echt een nieuw product dus deze nieuwe manier van raambekleding die een mooi alternatief voor het standaard plakplastic is. De raamstickers zijn statisch hechtend (van het materiaal waarvan kinderen dieren tegen de autoruit plakken) en dus makkelijk te plaatsen en opnieuw te gebruiken, ze zijn in diverse maten verkijgbaar en eventueel makkelijk zelf op maat te knippen/snijden. De raamstickers zijn het beste toepasbaar op vlak glas.

Het interieur is de laatste jaren steeds mode gevoeliger geworden en trends volgen elkaar sneller op. Als gevolg daarvan zijn accessoires steeds belangrijker in het interieur. De interieurstickers van Studio Haikje zijn een goede aanvulling op de al bestaande woonaccessoires. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dessins, ze zijn zelfklevend en je kunt ze bijvoorbeeld op een stoel, kast, keukenkastje en raam (nieuwe vitrage!) plakken. Op deze manier kan je op een makkelijke en goedkope manier je interieur veranderen en een meubel waar je op uitgekeken bent weer opfrissen!GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners