1562
Eindeloos mooi fotobehang
Gepubliceerd: 31-05-2013 Laatste update: 07-05-2017

Qua fotobehang staat het werk van Mariëlle Leenders op eenzame hoogte. Als professioneel fotograaf maakt ze al haar foto’s zelf om ze vervolgens handmatig op de computer te bewerken; op maat, voor elke gewenste toepassing: van fotobehang tot bedtextiel. Haar fotobehang is uniek: zónder zichtbare spiegelingen, lelijke herhalingen of overgangen. Zowel naar boven als beneden, links als rechts lopen de dessins eindeloos en natuurlijk door. En dat is vakwerk. Curious Collections: mode voor muren die gezien mogen worden.

Eindeloos mooi
Curious Collections, zo heet zowel het label als de ontwerp- en fotostudio van Mariëlle Leenders (1974) in Eindhoven. Sinds zij in 2000 cum laude afstudeerde aan de internationaal gerenommeerde Design Academy Eindhoven, werkt deze duizendpoot als fotografe, concept- & productontwerper. Al jaren gespecialiseerd in fotodesign, is Mariëlle uitgegroeid tot marktleider en trendsetter op dit gebied. Op basis van haar eigen en dus unieke fotografie ontwerpt Mariëlle fotodesigns: kwalitatief hoogstaande en levensechte foto’s die dusdanig bewerkt zijn dat ze eindeloos en op een realistische en natuurlijke manier repeteren. Mariëlle Leenders: ‘Hier bestaat geen kant-en-klaar computerprogramma voor of zo. Het is allemaal handwerk en vaak enorm puzzelen. Maar dit maakt wél het verschil in kwaliteit van mijn werk.’Bloemen en breisels
Het fotobehang van Curious Collections is verdeeld in diverse series: veel levensgrote blad- en bloemdessins, maar ook tactiele breisels en andere textiele structuren, stoere steen- en houtdessins, vogels en insecten, smakelijke snoepjes en andere haarscherpe beelden en structuren uit de natuur.

WIN-VLOERKLEED.pngWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide