2431
 Hysterische wanden
Gepubliceerd: 07-08-2019

Voor een nieuwe behangcollectie liet de Engelse behangfabrikant Graham & Brown zich inspireren door de Hybride Trend. Het resultaat: een aantal hysterische patronen die opvallen door tropisch gebladerte, uitbundige dieren en verrassende kleurcombinaties.Echte trendsetters en durfals combineren deze dessins met elkaar. Met Zoo, Palma, Paradise en Perch ontstaat een feest voor de zintuigen. Het uitbundige kleurenpallet in combinatie met weelderige natuurelementen uit de tropen creëren een trendy wand.

2195-7d0f361061976535df5691131b54c018.jpg

Perch is verkrijgbaar met een witte, donkerblauwe of een perzikachtige achtergrond. Diverse tropische vogels die op een grijs frame zitten knallen van de muur. Durf en behang meerdere muren met deze drukke print en zet accenten met contrasterende plinten in felle kleuren. Bij ieder behang is een bijpassende verf geselecteerd. Zodat andere muren, plafonds of meubels hierop kunnen worden afgestemd om een perfect geheel te krijgen.

Met Zoo borduurt Graham & Brown verder op de palmtrend. Nog steeds speelt de natuurlijke groene kleur van de palm en plantbladeren een belangrijke rol. Dit behang krijgt een extra dimensie met de afbeeldingen van allerlei tropische wilde dieren. Voor wie even geen zin heeft in kleur is er ook een grijs/wit variant. Natuurlijk ook hier nieuwe bijpassende verf voor mooie gekleurden muren of meubels.

2195-9bfaf44889bc1dc0f96eae3db8e089bf.jpg


Palma is bijna een klassieker maar de ontwerpers hebben er toch weer een eigen draai aan gegeven waardoor dit palmbehang van de muur afspringt. Nieuwe kleurstellingen maken het helemaal van deze tijd. Er zijn vier varianten waarbij de donkerblauw/groene uitvoering heel bijzonder is. Ook hier prachtige bijpassende verfkleuren.

Het behang Paradise wordt in drie varianten geleverd. Met grote tropische bloemen in de hoofdrol en kleurstellingen die doen verlangen naar de tropen. Ook hier levert Graham & Brown prachtige bijpassende verf.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide