633
Hét design gevoel van een hotel bij je thuis? Dit wil je!
Gepubliceerd: 08-08-2023

We kennen het gevoel allemaal wel; wakker worden in een prachtige design hotelkamer. Vaak word je al direct bij binnenkomst in zo’n hotel omarmd door een gevoel van stijl en design.

Helemaal ingericht volgens de laatste trends waarbij een perfecte mix van luxe, comfort en rust is gecreëerd. Op de één of andere manier is het ontzettend lastig dezelfde vibe thuis te creëren. Een mooie kleur op de wand, goede meubels en lekker bed doen al wonderen. Maar écht die vibe zoals in een hotel? Daar is meer voor nodig. Onlangs kwamen wij een trend tegen van Enzo Pellini die dit gevoel écht versterkt. Wij verklappen ‘m hier!

Tegeltjeswijsheid

Toen wij onlangs in een superfijn design hotel overnachten viel het ons op dat er iets anders op de wand was dan dat wij gewend waren, namelijk leren wandtegels. Wanneer we het zo noemen heb je er wellicht nog geen beeld bij, maar met een rondje googelen is dit al snel opgelost. Leren wandbekleding is namelijk helemaal hot in de sophisticated en luxe design huizen. Huizen waar dezelfde designers aan gewerkt hebben als die de hotelkamers ontwerpen. Deze leren wandtegels ademen luxe en design, zonder te overheersen.

Voor welke woningen zijn leren wandtegels geschikt?

Leren wandtegels hebben een waanzinnig luxe uitstraling, maar vallen qua prijs dan weer ontzettend mee. Het is zeer gebruiksvriendelijk en in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor er voor iedere woning wel een geschikte wandtegel is. Ook zijn er nog wandtegels van andere materialen zoals vilt. Naast dat het zeer warm oogt heeft het ook nog een warm effect; het isoleert en dempt namelijk het geluid.

In welke kamers passen leren wandtegels?

Waar wij de leren wandbekleding in eerste instantie associeerden met de slaapkamer is er veel meer mogelijk. Van de keuken tot de woonkamer, deze eyecatcher kan overal verwerkt worden. Juist het verwerken van dit product op meerdere plekken in een woning maakt het tot een eenheid.

Kortom; design hotels en professioneel ingerichte huizen gingen ons al voor, maar deze trend van het moment gaan wij ook snel omarmen. Leren tegels op de wand, een innovatie waar alleen de echte experts op komen maar wel een prachtige toevoeging aan je interieur kunnen zijn. Het ademt luxe, comfort en stijl en dat zonder te overheersen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide