2067
Harlequin Zambezi

Na het succes van de Vermont collectie heeft de Harlequin Studio Zambezi gelanceerd, een luxe collectie gesneden en ongesneden fluweelstoffen. Zambezi is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de hoge eisen van de contractmarkt en is zowel duurzaam als brandvertragend (Crib 5). Kortom: het is een chique oplossing voor contractinterieurs, en de uiterst duurzame en praktische stoffen zijn bovendien geschikt voor huishoudelijke bekleding.

De architecturale stoffen van Zambezi zijn verkrijgbaar in vier gedurfde geometrische ontwerpen waaronder een streepjescode-streep en een abstract visgraadmotief, en bieden extra diepte door de gelaagde texturen waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van gesneden en ongesneden fluweeltechnieken. De collectie doet sterk denken aan de glamoureuze motieven van de jaren 1930 en is erin geslaagd de moeiteloze elegantie van dit tijdperk, die op zeer moderne wijze is vertolkt, nieuw leven in te blazen.

Deze uitzonderlijk stevige weefstoffen zijn zowel stijlvol als duurzaam en zijn verkrijgbaar in een caleidoscopisch kleurenpalet van juweel-en specerijtinten die worden gecombineerd in een harmonieuze collectie levendige kleuren.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners