11908
Harlequin najaar 2014
Gepubliceerd: 05-09-2014 Laatste update: 20-06-2017

Harlequin lanceerde 3 jaar geleden haar hotel-chique Momentum assortiment wat al snel uitgroeide tot een iconisch merk in het portfolio vanhet bedrijf en een trendsetter in de interieurwereld.

In de herfst van 2014 komt de studio met twee zeer modieuze collecties geweven stoffen; een dramatische behang collectie, een innovatieve collectie doorschijnende stoffen en structuren en een assortiment decoratieve effen stoffen, welke moeiteloos kunnen worden gecombineerd voor een harmonieus en uiterst chique interieur. De Harlequin studio betuigt eer aan de meest luxueuze internationale boutiekhotels door de grenzen van ontwerp en innovatie te verleggen met deze inspirerende, nieuwe toevoeging aan het Momentum-verhaal. Claire Vallis, Design Director, legt uit: "We hadden sterk het gevoel dat de interessantste interieurdesigntrends van de nieuwere, moderne hotels kwamen en na verder onderzoek hebben we geprobeerd deze stemming tot uiting te brengen in de nieuwste Momentum collecties. Ze zijn gericht op de huiselijke en de contractmarkten, maar doen tegelijkertijd architecturaal en gestructureerd aan.

Momentum 5 bestaat uit vier getextureerde bekledingsstoffen, welke alle voldoen aan de contractnormen: een rustieke tweed, een ontspannen effen stonewashed stof, een glanzende fluweelstof met maaseffect en een geribbelde stof met touweffect.

WIN-VLOERKLEED.png

Momentum 6 bestaat uit acht in het oog springende gordijnontwerpen: de ontwerpen zijn licht grafisch en interpreteren organische en architecturale kenmerken zoals marmeren oppervlakken, vergrootte bloemmotieven, zich herhalende spiegelpatronen en een nieuwe variant op een Ikat-motief.

Momentum Sheers en Structures 2 volgt in de voetsporen van de zeer succesvolle eerste collectie. Het thema is ontworpen om meer gestructureerde en gelaagde effecten te kunnen verwerken, van inspirerende drie dimensionale hoofdontwerpen tot ontspannen strepen en veelzijdige halfeffen texturen. Het assortiment bestaat uit 13 ontwerpen waarvan zeven met extra breedte en wordt versterkt door haar palet juweel-, natuurlijke en grillige urban tinten.

Momentum Accent is een stijlvolle, halfeffen satijnen weefstof, met een subtiel geruit lineair motief. De kleuring van het ontwerp lijkt beweging in de stof te brengen waardoor het licht slim wordt weerspiegeld. De collectie wordt gepresenteerd in 30 luxe tinten en is geschikt voor zowel draperieën als bekleding.

Momentum Wallcoverings 3 is een heuse schatkist van extravagante ontwerpen en texturen die worden versterkt door een geweldig assortiment effecten en kleuren. De behangsels zijn elegant en scheppen de perfecte achtergrond voor de stoffen en maken tevens een voortreffelijke indruk als ze op zichzelf worden gebruikt.

De gehele collectie van 2014 is verkrijgbaar in een glorieus kleurenpalet dat de intrinsieke schoonheid van de ontwerpen versterkt; modieuze tinten, neutrale, organische kleuren en warme juweeltinten.

De laatste toevoegingen aan de Momentum collectie zullen worden gelanceerd op Decorex en Focus in september 2014 en zal vanaf oktober zowel nationaal als internationaal verkrijgbaar zijn via een netwerk van detaillisten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide