1612
Haal buiten naar binnen met de Forest-collectie van Little Greene

Het steeds grotere verlangen om ons door de natuur te omgeven, heeft zich gemanifesteerd in  ‘groene’ interieurtrends, zoals kleurgebruik in alle groentinten, biofilisch design en de groeiende liefde voor kamerplanten. Little Greene speelt hier op in met ‘Forest’: een samengestelde collectie verven en behang, die de natuurlijke wereld weerspiegelen en ons in staat stellen buiten naar binnen te halen.

In de verf- en behangcollectie ‘Forest’ staat groen centraal. Groen is dé kleur voor het interieur; niet te koel en niet te warm. Daarbij is deze veelzijdige tintzeer geschikt voor zowel klassiekere als moderne interieurs. De collectie is samengesteld om te illustreren hoe intense bladpatronen, rijke, diepe bostinten, natuurlijke aardetinten en de vele groene kleuren van het Little Greene-palet in elke ruimte kunnen worden gebruikt om een comfortabel en rustig interieur te creëren.

LG_9._Obsidian_Green_216._Scree_227_kopiëren.jpg

Voor ‘Forest’ zijn gekoesterde Little Greene behangdesigns met bladpatronen, zoals ‘Vine’, ‘Fern’, ‘Richmond Green’, ‘Broadwick Street’ en ‘Stag Toile’, gecombineerd met frisse en intense groentinten, zoals ‘Jewel Beetle’, ‘Citrine’ en ‘Obsidian Green’, evenals met de diepe bostinten ‘PurpleBrown’ en ‘Pompeian Ash’ en de contrasterende accentkleuren ‘Baked Cherry’ en ‘Mambo’. Ook bevat de collectie een nieuwe, groene kleurstelling van het ‘Upper Brook Street’-behang: Night Garden. Deze opvallende, grootschalige mural heeft op de voorgrond rijkgekleurde kniphofia-bloemen, welke zijn afgezet tegen een groen bos, wat een aangepast motief is van het Stag Toile-behang. Door de schilderachtige schaal en de weergave van verschillende lagen gebladerte voorziet het behang Upper Brook Streethet interieur van ruimte en diepte en brengt het een knusse atmosfeer en een gevoel van welbevinden teweeg.

Verf en behang van Little Greene zijn verkrijgbaar via een netwerk van Little Greene dealers, maar ook online op www.littlegreene.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners