1811
Haal buiten naar binnen met de Forest-collectie van Little Greene
Gepubliceerd: 04-11-2022

Het steeds grotere verlangen om ons door de natuur te omgeven, heeft zich gemanifesteerd in  ‘groene’ interieurtrends, zoals kleurgebruik in alle groentinten, biofilisch design en de groeiende liefde voor kamerplanten. Little Greene speelt hier op in met ‘Forest’: een samengestelde collectie verven en behang, die de natuurlijke wereld weerspiegelen en ons in staat stellen buiten naar binnen te halen.

In de verf- en behangcollectie ‘Forest’ staat groen centraal. Groen is dé kleur voor het interieur; niet te koel en niet te warm. Daarbij is deze veelzijdige tintzeer geschikt voor zowel klassiekere als moderne interieurs. De collectie is samengesteld om te illustreren hoe intense bladpatronen, rijke, diepe bostinten, natuurlijke aardetinten en de vele groene kleuren van het Little Greene-palet in elke ruimte kunnen worden gebruikt om een comfortabel en rustig interieur te creëren.

LG_9._Obsidian_Green_216._Scree_227_kopiëren.jpg

Voor ‘Forest’ zijn gekoesterde Little Greene behangdesigns met bladpatronen, zoals ‘Vine’, ‘Fern’, ‘Richmond Green’, ‘Broadwick Street’ en ‘Stag Toile’, gecombineerd met frisse en intense groentinten, zoals ‘Jewel Beetle’, ‘Citrine’ en ‘Obsidian Green’, evenals met de diepe bostinten ‘PurpleBrown’ en ‘Pompeian Ash’ en de contrasterende accentkleuren ‘Baked Cherry’ en ‘Mambo’. Ook bevat de collectie een nieuwe, groene kleurstelling van het ‘Upper Brook Street’-behang: Night Garden. Deze opvallende, grootschalige mural heeft op de voorgrond rijkgekleurde kniphofia-bloemen, welke zijn afgezet tegen een groen bos, wat een aangepast motief is van het Stag Toile-behang. Door de schilderachtige schaal en de weergave van verschillende lagen gebladerte voorziet het behang Upper Brook Streethet interieur van ruimte en diepte en brengt het een knusse atmosfeer en een gevoel van welbevinden teweeg.

Verf en behang van Little Greene zijn verkrijgbaar via een netwerk van Little Greene dealers, maar ook online op www.littlegreene.nl.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide