1117
Bibi rints
Gepubliceerd: 01-04-2015 Laatste update: 07-05-2017

De Engelse behangfabrikant Graham & Brown lanceert de nieuwste behangcollectie met stijlicoon en oprichter van Biba, Barbara Hulanicki.

De lancering van deze behangcollectie valt samen met de presentatie van het boek “The Biba Years", ter ere van de 50e verjaardag van Hulanicki’s modemerk Biba. De bekende jurken met prints zorgde destijds voor een moderevolutie. De exclusieve behangcollectie is dan ook gebaseerd op deze prints uit het Biba decennium 1964-1974. The Hypnotist Ontstaan uit Barbara’s passie voor het creëren van iconische ontwerpen, ontstond het dessin The Hypnotist. De geometrische Op Art-prints doen het originele Biba-jumpsuit herleven. Het ontwerp is een daadwerkelijk hypnotiserend behang in zwart-wit met een effect van optische illusie waardoor je urenlang gebiologeerd naar de muur kan staren. De zachte flock-structuur zorgt voor een zintuiglijke overbelasting en maakt dat het behang aaibaar is en tevens een optische eyecatcher. Verkrijgbaar in de kleuren Lime & Ice, Mono, Noir.

Funky Flora
De stijlvolle bloemenprint met flock-structuur is afgeleid van een originele Biba-print uit 1962. Deze print was zo populair dat het is gebruikt voor jurken, jumpsuits en hoeden en nu voor het eerst ook voor behang op de wand. De vorstelijke kleuren in diep paars flock tegen een glinsterende gouden achtergrond, maakt van dit behang de perfecte keus wanneer je een vleugje glamour en elegantie toe wil voegen aan het interieur. Verkrijgbaar in de kleuren: Regal, Candy Pink, Tangerine Dream, Lime & Ice.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide