1046
Bibi rints

De Engelse behangfabrikant Graham & Brown lanceert de nieuwste behangcollectie met stijlicoon en oprichter van Biba, Barbara Hulanicki.

De lancering van deze behangcollectie valt samen met de presentatie van het boek “The Biba Years", ter ere van de 50e verjaardag van Hulanicki’s modemerk Biba. De bekende jurken met prints zorgde destijds voor een moderevolutie. De exclusieve behangcollectie is dan ook gebaseerd op deze prints uit het Biba decennium 1964-1974. The Hypnotist Ontstaan uit Barbara’s passie voor het creëren van iconische ontwerpen, ontstond het dessin The Hypnotist. De geometrische Op Art-prints doen het originele Biba-jumpsuit herleven. Het ontwerp is een daadwerkelijk hypnotiserend behang in zwart-wit met een effect van optische illusie waardoor je urenlang gebiologeerd naar de muur kan staren. De zachte flock-structuur zorgt voor een zintuiglijke overbelasting en maakt dat het behang aaibaar is en tevens een optische eyecatcher. Verkrijgbaar in de kleuren Lime & Ice, Mono, Noir.

Funky Flora
De stijlvolle bloemenprint met flock-structuur is afgeleid van een originele Biba-print uit 1962. Deze print was zo populair dat het is gebruikt voor jurken, jumpsuits en hoeden en nu voor het eerst ook voor behang op de wand. De vorstelijke kleuren in diep paars flock tegen een glinsterende gouden achtergrond, maakt van dit behang de perfecte keus wanneer je een vleugje glamour en elegantie toe wil voegen aan het interieur. Verkrijgbaar in de kleuren: Regal, Candy Pink, Tangerine Dream, Lime & Ice.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners