2027
Graham and Brown X Kelly Hoppen
Gepubliceerd: 20-03-2018

De nieuwe collectie muurschilderingen van Kelly Hoppen voor Graham & Brown is geïnspireerd door de ruwe en pure schoonheid van de natuur. De Crystalline-muurschildering viert de elementen en past zich aan de lineaire vormen van organische mineralen aan om zo een etherische en stijlvolle wand te creëren. De delicate structuur van het materiaal wordt tot leven gebracht met het elegante kleurenpallet van de nieuwe verfcollectie die binnenkort wordt gelanceerd.

 

“Ik wilde de mooie elementen van de natuur in de huizen van mensen brengen en zo een interieur met veel impact creëren op grotere schaal. Van antieke bloemen en grafische elementen, getekende bloemenprints, tot grijze mineralen en kant, deze ontwerpen zijn gebaseerd op naturel tinten en hun diversiteit zal iedere woning complementeren.

inspiratiebrochures1.png

Graham-and-Brown-X-Kelly-Hoppen-(2).jpg

Graham-and-Brown-X-Kelly-Hoppen.jpg

De collectie wordt gelanceerd in het voorjaar 2018. De Crystalline muurschildering is vergezeld van een moderne trompe l’oeil, een patroon van kant en een monochrome bloemenprint. Alle ontwerpen zijn exclusief voor Graham & Brown.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide