2060
Behang
Gepubliceerd: 11-04-2017 Laatste update: 29-08-2017

Met trots presenteert Graham & Brown de behangcollectie Old Masters. Geïnspireerd door de grootste kunstenaars die ons land heeft voortgebracht, ontwikkelde het bedrijf twee rijk gedecoreerde behangen. Al eeuwenlang weten de oude meesters van de schilderkunst ons te betoveren. Niet voor niks is het Rijksmuseum een van de populairste bestemmingen voor toeristen uit binnen- en buitenland. Maar waarom in de rij gaan staan voor de bloemstillevens van De Heem, Ruysch en Brueghel als je zon kunstwerk ook aan je eigen muur kunt hangen?

Het overdadige kleurenpalet van uitbundige bloemen, gedetailleerde bladeren en levensechte insecten tegen een diepe, nachtblauwe achtergrond is een eyecatcher in ieder interieur. De Old Masters passen geheel in de Botanical & Savage trend die Graham & Brown voor dit jaar op de kaart zet. De botanische trend is onverminderd populair en wordt met deze luxueuze behangen naar een nieuw niveau getild.

De prints zijn dan wel al heel oud. De toegepaste behangtechniek is geheel van deze tijd. Behang uit de Super Fresco Easy Collectie is voorzien van de modernste paste-the-wall techniek. Dit betekent dat alleen de muren hoeven worden ingesmeerd en het behang er eenvoudig en snel tegen aan gehangen kan worden.

De verkoopprijs van Dutch flowers master 103326 en Rijksmuseum 103318 is per rol van 10 m x 52 cm  24,--. Het behang is te koop bij Hornbach.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide