167
Graham and Brown behangcollectie Utopia
Gepubliceerd: 17-03-2024

Graham & Brown zet dit seizoen een stap vooruit met hun nieuwste collectie, die naadloos de lijn tussen binnen en buiten doet vervagen. In een elegante dans van design en natuur, brengt de lente/zomer collectie de utopische droom van harmonie en rust in je huis tot leven. Het is een meesterlijk spel van textuur, kleur en licht, allemaal ontworpen om een sfeer van welkom, comfort en vrede te scheppen voor iedereen die je huis betreedt.

Met de Utopia-trend als hun muze, heeft de eigen designstudio van Graham & Brown een reeks ontwerpen gecreëerd die meer dan alleen achtergronden zijn. Ze zijn bedoeld als een podium voor samenkomsten, gedreven door de Japanse filosofie van Omotenashi - het ultieme in gastvrijheid. Deze collectie nodigt uit om je deuren open te zetten, om zowel mensen als de natuur in je leven te verwelkomen.

Laten we eens duiken in de essentie van deze collectie:

inspiratiebrochures1.png

Flower Press - Palm en meer

flower-press.png

Flower Press neemt het voortouw met zijn levendige vertolking van een wildbloemenveld. Dit design, verkrijgbaar in acht betoverende kleuren zoals Thistle en Palm, belichaamt de verbinding met de natuur op een intieme manier. Thistle brengt met zijn roze en paarse tonen romantiek in elke ruimte, terwijl de aardse kleuren van Palm, Calma en Stone een natuurlijke rust brengen. Voor diegenen die verlangen naar een vleugje frisheid, bieden de blauwtinten van Breathe en Denim uitkomst.

Volgens Paula Taylor, de hoofdstyliste van Graham & Brown, vangt Flower Press de essentie van de Utopia-trend - een zorgvuldige samensmelting van natuurlijke tinten en optimistische kleuren die samen een toevluchtsoord creëren, ver van de hectiek van het dagelijks leven.

Rustic Weft - Stone tot Glastonbury

rustic.png

De trend van gestructureerde muren krijgt een nieuwe dimensie met Rustic Weft. Dit ontwerp, dat een vezelachtig effect nabootst, biedt een zachte, aardse achtergrond die elke kamer een gevoel van diepte geeft. Het kleurenpalet, variërend van Glastonbury tot Stone, is zorgvuldig gekozen om veelzijdigheid en warmte aan elke ruimte toe te voegen.

Paula Tayor benadrukt hoe Rustic Weft, in harmonie met Flower Press en Shadow Play, een uitnodigende achtergrond creëert die de cohesie in je huis bevordert. Groen integreren met levende planten en combineren met natuurlijke houttexturen versterkt deze verbinding met de natuur.

Shadow Play - Tiamat

shadow.png

Shadow Play voegt een vleugje mysterie toe aan de collectie met zijn spel van licht en schaduw, geïnspireerd door de schemering van een zomernacht. Het ontwerp, beschikbaar in tinten als Clay, Denim en Tiamat, roept de betovering op van zonlicht dat door bladeren filtert, wat zorgt voor dynamische schaduwen op je muren.

Paula Taylor deelt dat Shadow Play is geïnspireerd door de natuurlijke wereld, en creëert een sfeer die zowel aards als rustgevend is. Het combineren van dit ontwerp met organische vormen en materialen, zoals gebogen houten meubels en handgeblazen glas, haalt de buitenwereld op een elegante manier naar binnen.

Deze collectie van Graham & Brown is meer dan decor; het is een uitnodiging om een ruimte te creëren die openstaat voor nieuwe ervaringen, verbindingen en de eenvoudige schoonheid van de natuur. Het gaat om het vieren van het huis als een heiligdom van gastvrijheid, rust en gemeenschap. Laat je inspireren om je eigen utopie te creëren, een plek waar binnen en buiten in perfecte harmonie samenkomen.

Veelgestelde vragen

Kan ik samples bestellen van de Utopia collectie?

Ja, Graham & Brown biedt de mogelijkheid om samples te bestellen zodat je de kwaliteit en het design in je eigen huis kunt ervaren.

Hoe kan ik het beste behang uit de Utopia collectie combineren in mijn interieur?

Combineer natuurlijke elementen zoals hout en levende planten met de behangdesigns voor een harmonieus interieur. 

Waar kan ik de Utopia collectie bekijken en kopen?

De volledige Utopia collectie is te bekijken en te bestellen via de officiële website van Graham & Brown en geselecteerde retailers.

Ontdek hoe je met de Utopia collectie van Graham & Brown een serene, uitnodigende ruimte creëert die natuur en design in harmonie brengt. Met een breed scala aan behangdesigns geïnspireerd door de schoonheid van de natuur, biedt deze collectie voor ieder wat wils.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide