1932
Fotobehang
Gepubliceerd: 15-09-2016 Laatste update: 07-05-2017

De trend voor een industrieel of Scandinavisch interieur is nog steeds actueel. Ook dit najaar kun je bijvoorbeeld je woonkamer een nieuwe look geven met natuurlijke tinten en prints met steigerhouten planken of betonblokken. Zelfs als je niet in een oud industrieel pand woont, is deze look makkelijk in huis te halen, bijvoorbeeld door je muur te behangen. En als je een origineel uiterlijk wenst dat precies past op jouw muur, ga je natuurlijk niet voor een standaard behang maar kies je iets gepersonaliseerds.

Een website die je een uitgebreide keuze biedt in gepersonaliseerd fotobehang is Fotobehangen.nl. In de webshop vind je vele modellen zowel papieren als vlies fotobehangen, onder andere met (steiger)hout en stenen patronen om een industrieel interieur mee te creëren.

Vlies behang op maat gemaakt
Vlies fotobehang is een sterk behang dat makkelijk op te plakken is en hierdoor voor vele ruimtes, zoals de woon- en slaapkamer geschikt is. Het grote voordeel daarnaast is dat het op maat gemaakt kan worden. Fotobehangen.nl denkt graag met je mee bij de mogelijkheden voor behang op maat. Veel vlies behang van de standaard collectie fotobehang kan op maat worden gemaakt en vrijblijvend ontvang je een voorbeeld van de uitsnede van de foto bij een specifieke maat. Vind je echter niet direct iets wat bij jouw smaak en interieur past? Of heb je een heel specifiek idee voor een afbeelding voor op de wand? Dan kun je ook altijd een kijkje nemen in de fotodatabase waar je tussen duizenden en duizenden foto´s jouw favoriet kunt zoeken en vinden. In de handige tool op de website bij Fotobehangen.nl vul je de maten van je muur in en krijg je gelijk te zien hoe de foto er voor jouw wand uit komt te zien.

Fotobehang van je eigen foto
Bij Fotobehangen.nl is het ook mogelijk om een gepersonaliseerd behang van een eigen foto te laten maken. Heb je zelf een keer een mooie foto van een stenen wand gemaakt en wil je die graag in je eigen huis gebruiken? Mail dan vooral vrijblijvend je foto naar Fotobehangen.nl en zij kijken wat mogelijk is met je eigen foto. Fotobehangen.nl biedt je deze service trouwens kosteloos aan, zodat je zeker weet dat de kwaliteit van het behang goed is. Het is nu dus heel makkelijk om te kiezen voor een persoonlijk interieur met een eigen gemaakte foto op jouw muur!

Bezoek vooral eens de website van Fotobehangen.nl om de uitgebreide collectie te bekijken. En je kunt altijd contact met ze opnemen, ze helpen je graag verder en denken mee voor het op maat maken van een origineel fotobehang.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide