7424
ESTAhome Regatta Crew - Surf Edition
Gepubliceerd: 02-08-2018

Het trendy Nederlandse behangmerk ESTAhome brengt een nieuwe maritieme behangcollectie uit, waarmee je de heerlijke en relaxte sfeer van surfen & zeilen, het strand en de buitenlucht in huis haalt: Regatta Crew - Surf Edition. In deze nieuwe collectie combineert ESTAhome haar maritieme klassiekers op een geweldige manier met prints die geïnspireerd zijn op de laid back Australische surfcultuur, waardoor de collectie een klassiek, maar tegelijkertijd stoer en sportief karakter heeft. 

 

MAAK VAN JE HUIS EEN STRANDHUIS
De zon op je huid, de zilte zeelucht, de wind door je haren en het ultieme gevoel van vrijheid dat je op het water ervaart. Je hoeft niet langer aan het strand te wonen om dit gevoel elke dag te kunnen ervaren, want met de nieuwste collectie van ESTAhome lijkt het altijd alsof de zee heel dichtbij is.

WIN-VLOERKLEED.png

esta-home-regatta-crew-surf-27.png
Door de natuurlijke materialen zoals steiger-, sloop- en verweerd hout, de combinatie van marine blauw, rood en wit, de prints met typische surfelementen en klassieke maritieme items ontstaat de ultieme beach look. In de collectie zijn daarnaast nautische dessins opgenomen in trendy army green, stoer zwart-wit en poeder roze – kleuren die helemaal aansluiten bij de trends van nu.

esta-home-regatta-crew-surf-13.png

SUN. SAND. SURF.
Schetsen van zeilschepen, wereldkaarten, ankers, kompassen en nautische strepen - de trendy behangprints van Regatta Crew - Surf Edition geven elke woon- of slaapkamer een maritieme touch. Voor een meer relaxte Australian surf vibe zijn er diverse digitale fotowanden in de collectie opgenomen met gave surfprints of tropische palmbomen die je even mee Down Under nemen. Perfect voor bijvoorbeeld het creëren van een stoere jongenskamer.

esta-home-regatta-crew-surf-09.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide