12306
ESTAhome Little Bandits

Van robots en vintage auto’s tot eigenwijze katjes en sierlijke flamingo’s, Little Bandits de nieuwe collectie van ESTAhome.nl heeft het allemaal! Laat jouw fantasie en dat van jouw kleintje de vrije loop en creëer een te gekke kamer om heerlijk in weg te dromen of om lekker in te ravotten.

De nieuwe kinderkamer collectie Little Bandits van ESTAhome.nl is hip, vrolijk en helemaal van nu! De Scandinavische trend van nuchter en fris design met een zweem nostalgie, zie je er duidelijk in terug. Van minimalistische prints en een grafische driehoek dessin tot vrolijke confetti stippen en poederroze hartjes: al deze dessins zorgen voor een gevarieerde, sprankelende en hedendaagse kindercollectie die zeker niet te zoet is.

Kleurenpalet
Het kleurenpalet van Little Bandits combineert zachte pasteltinten zoals mintgroen,
lichtblauw en zacht roze met meer volwassen, vergrijsde kleuren. De okergele, zwarte en gouden accenten geven de collectie een opvallende, stoere twist.

Milieuvriendelijke gemaakt vliesbehang, fotobehang en wallpaperXXL
Alle behangprints van Little Bandits worden op vliesbehang gedrukt dat gebruiksgemak verzekert: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar is kees!

Little Bandits bevat behalve vliesbehang een wallpaperXXL met een patroon van vrolijke getekende dierenkoppen. De patroonherhalingen van wallpaperXXL zijn groter dan die van normaal behang waardoor ze een indrukwekkend effect op de muur creëren. Je kunt wallpaperXXL voor iedere maat muur gebruiken.

Naast deze geweldige wallpaperXXL heeft Little Bandits ook negen fotowanden met prints van bergen met gezichtjes, racebanen en Amsterdamse grachtenhuisjes. De digitale fotowanden van Little Bandits hebben vaste maten en geven elke ruimte een bijzonder en speels karakter.

Al ons behang wordt in Nederland gemaakt op een milieuvriendelijke FSC® gecertificeerde vliesdrager met milieuvriendelijke inkten zonder oplosmiddelen. Wel zo fijn, zeker voor de kinderkamer!

behang-esta-home-little-bandits-02.jpg

behang-esta-home-little-bandits-03.jpg

behang-esta-home-little-bandits-07.jpg

behang-esta-home-little-bandits-10.jpg

behang-esta-home-little-bandits-11.jpg

behang-esta-home-little-bandits-23.jpg

behang-esta-home-little-bandits-25.jpg

behang-esta-home-little-bandits-27.jpg

behang-esta-home-little-bandits-31.jpg

behang-esta-home-little-bandits-32.jpg

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners