7631
EstaHome Black and White

Net als yin en yang kunnen zwart en wit simpelweg niet zonder elkaar. Wit zorgt voor een flinke dosis licht, waardoor zwarte elementen maximaal tot hun recht komen. Voeg daar nog eens een vleugje goud aan toe en je hebt echt een “match made in heaven”! Kortom: met Black & White - with a splash of gold heb je het perfecte recept in handen voor een fris en stijlvol interieur dat mag opvallen!

Groots effect met minimalistisch design
Line art is dé trend in de interieurwereld. Elegante dunne lijntekeningen in goud, zwart, wit of pastel vind je op kussens, vloerkleden, posters of beddengoed en zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Wij vinden dat deze trendy print ook niet mag ontbreken in deze collectie en daarom ontwierpen wij “Faces”. Een elegante serie lijntekeningen die ondanks hun simplistische design een echte eye-catcher van je wand maken.

esta-home-black-white-behang-32.jpg

hendersmagazinebanner.png

Be bold with gold
Goud is stijlvol, elegant en een echte blikvanger. Goud maakt een kil interieur warm en geeft glans aan alles wat dof is. Goud is tijdloos, chic en stoer. Goud
mag gezien worden. Of je het nu subtiel of rijkelijk toepast, er zijn genoeg redenen om je interieur “a splash of gold” te geven!

esta-home-black-white-behang-46.jpg

esta-home-black-white-behang-53.jpg

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners