4941
Esta Home Paradise
Gepubliceerd: 30-09-2020

Wuivende palmen, tropische vogels, sluipende panters en ondeugende apen: onze nieuwe collectie Paradise brengt je rechtstreeks naar de tropen. Met deze fantastische tropische prints waan je je thuis helemaal in de jungle en dat zónder de ongemakken van het echte wilde oerwoud zoals griezelige vogelspinnen en giftige slangen. Ideaal toch?! Dus benen omhoog, cocktail erbij en geniet van het uitzicht!

 

De amazone als inspiratiebron

esta-home-paradise-05.jpg

WIN-VLOERKLEED.png


Diep groen, aards bruin, zacht beige en hier en daar een felle kleuruitspatting: ontdek de kleuren van de jungle! Ga voor natuurlijke tonen in combinatie met vrolijke, bonte tinten voor een zomerse uitstraling of kies één van de elegante, zwarte- witte prints met een vleugje goud voor een tropical chic interieur.

Welkom in de jungle

esta-home-paradise-03.jpg


Deze schitterende serie fotobehang neemt je mee op een betoverende tocht
door de natuur. Prachtige pengetekende illustraties van exotische landschappen, weelderige bloemen en elegante vogels brengen je wanden tot leven. Groots, tropisch en avontuurlijk: welkom in de jungle!

esta-home-paradise-17.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide