9791
Esta Home ART DÉCO

ESTAhome’s nieuwe collectie ART DÉCO laat de glamorous roaring twenties herleven. Met fonkelende gouden accenten, elegante armerpatronen en sierlijke geometrische en ronde motieven in warme, veloursachtige tinten zorgt ART DÉCO voor een interieur met Franse allure.

Feminam touch

Ontdek het prachtige kleurpalet van ART DÉCO vol fluweelzachte pastel- en aardetinten gecombineerd met diepe nachtblauwe en maragdgroene tonen. Deze warme, oogstrelende kleuren creëren een gevoel van luxe en geven je interieur een verleidelijke, feminine touch.

156.4.05.jpg

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Productinformatie en verkoopadressen
Het behang uit ART DÉCO kost €34,95 per rol (53cm. x10.05m.). De behangprints zijn gedrukt op een duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang dat gebruiksgemak verzekert: lijm de muur in, breng het behang droog aan en klaar! Je hebt voor vliesbehang geen behangtafel nodig en het behang is zelfs jaren later ook weer eenvoudig te verwijderen.Voor alle behangprints uit ART DÉCO zijn uitsluitend verven en inkten gebruikt die op waterbasis zijn en vrij van oplosmiddelen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners