11295
Esta Home ART DÉCO
Gepubliceerd: 01-10-2020

ESTAhome’s nieuwe collectie ART DÉCO laat de glamorous roaring twenties herleven. Met fonkelende gouden accenten, elegante armerpatronen en sierlijke geometrische en ronde motieven in warme, veloursachtige tinten zorgt ART DÉCO voor een interieur met Franse allure.

Feminam touch

Ontdek het prachtige kleurpalet van ART DÉCO vol fluweelzachte pastel- en aardetinten gecombineerd met diepe nachtblauwe en maragdgroene tonen. Deze warme, oogstrelende kleuren creëren een gevoel van luxe en geven je interieur een verleidelijke, feminine touch.

156.4.05.jpg

Productinformatie en verkoopadressen
Het behang uit ART DÉCO kost €34,95 per rol (53cm. x10.05m.). De behangprints zijn gedrukt op een duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang dat gebruiksgemak verzekert: lijm de muur in, breng het behang droog aan en klaar! Je hebt voor vliesbehang geen behangtafel nodig en het behang is zelfs jaren later ook weer eenvoudig te verwijderen.Voor alle behangprints uit ART DÉCO zijn uitsluitend verven en inkten gebruikt die op waterbasis zijn en vrij van oplosmiddelen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide