1275
Effen wandbekleding
Gepubliceerd: 15-07-2016 Laatste update: 07-05-2017

Effen behang past in iedere omgeving, past zich aan als een kameleon. Essentials, de mooie nieuwe wandbekleding collectie van het prestigieuze Nederlandse interieur decoratie merk Origin - luxury wallcoverings, omvat stijlvol effen behang voor ieder interieur. Door de grote variëteit aan mat glans effecten en elegante structuren krijgen de uni’s een rijk karakter en dragen zij bij aan het creëren van een hoogwaardig en luxe interieur.

De kracht van deze basiscollectie zit in het rijke kleurenpalet dat bestaat uit achttien verschillende kleurthema’s. Elk thema bevat diverse nuances wat resulteert in een breed scala aan kleur variërend van warme aardetinten en natuurlijke witten tot klassiek blauw en heldergroen. Een prachtig detail is het zijdedruk oppervlakte-effect dat de effen dessins voorziet van extra allure.

Essentials combineert kleur met geraffineerde structuren wat zorgt voor extra levendigheid op het effen behang. Verfijnde textiel structuren, sierlijke smalle lijnen, en gracieuze sponge effecten vormen een mooi contrast met de glanzende metallics en verrijken de uni wandbekleding met een fraai reliëf. Subtiele luxe voor tijdloos chique muren met een harmonieus en warm karakter. Eco texture
Een aantal dessins uit Essentials is verrijkt met een natuurlijke eco texture. Door deze milieuvriendelijke oppervlaktestructuur krijgt de wandbekleding een bijzonder tastbaar reliëf. De combinatie met een bijzondere lijmdruk- of ambachtelijke zijdedruk coating geeft de wandbekleding een nog rijkere uitstraling.

Zware kwaliteit ook geschikt voor professionele toepassingen
Essentials wordt vervaardigd op een zware vlies kwaliteit die makkelijk te verwerken is. Door de zware kwaliteit van het behang is de collectie zeer geschikt voor professionele toepassingen. Het behang in de collectie Essentials voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide