3425
ESPRIT Home 13 – Reveal your Personality
Gepubliceerd: 11-05-2018

Heel 2018 door met Esprit: we begeleiden een romantische botaniste, een nostalgische folkloriste, een luxe excentriekelinge en een echte minimaliste op hun reis door de vier jaargetijden. We ontdekken de fijne details van de betoverende nieuwe wandoutfits: hoogwaardige materialen., frisse kleuren en geraffineerde texturen – een collectie met een geheel eigen karakter en altijd met een vleugje Esprit.

 

behang-esprit-home-13-08.jpg

WIN-VLOERKLEED.png

Romantic Botanics – Spring is in the air

Het huis van de romantische botaniste doet denken aan een oud Engels huisje. Romantic Botanics laat hier de lente ontwaken: met frisse, zachte kleuren die doen denken aan een zonsopgang en handgetekende bloemenpatronen die het interieur een lichte, natuurlijke charme geven. Onberispelijk wit en accenten in breeze en salmon karakteriseren het kleurenpalet.

behang-esprit-home-13-04.jpg

Nostalgic Folklore – Summer is calling

De nostalgische folkloriste houdt van de natuur. Op een warme dag is zij te vinden in een weiland of thuis, omringd door vloeiende stoffen met bloemrijke ornamenten. In combinatie met geometrische patronen en strepen ontstaat uw geheel persoonlijke mix. Het is immers zomer en dan is alles toegestaan. Naarmate de temperatuur stijgt, neemt ook de intensiteit van het kleurenpalet toe: diepblauwe navy en licht mandarijn vullen de voorjaarskleuren aan. Tropisch turkoois en felroze voegen stralende accenten toe.

behang-esprit-home-13-013.jpg

Eccentric Luxury – Autumn brings opulence

Zodra de eerste bladeren vallen, verleent de luxueuze excentriekelinge te midden van haar zachte fluwelen sofa, meubels van edele houtsoorten en brokaatkussens audiëntie. Weelderige, barokken acanthusdecors in verfijnde, exquise bordeaux, petrol- en steentinten zetten de toon in haar stijlvolle, glamoureuze huis. De expressieve gouden en zilveren glinstering van de edele wandkleden weerspiegelt de reflectie van het haardvuur en creëert een sfeervolle, feestelijke sfeer.

behang-esprit-home-13-010.jpg

Minimalistic Authenticity – Winter sparkles brightly

Tijdens een bezoek aan een echte minimaliste maakt de eenvoudige authenticiteit van haar interieur indruk: heldere vormen, discrete kleuren en enkele zorgvuldig geselecteerde decoratiestukken kenmerken haar ontspannen woonstijl. Wandoutfits met fijn getekende structuren die doen denken aan besneeuwde winterbossen zorgen voor een perfecte achtergrond. Filigraan grafisch ontwerp in sneeuw-, steen-, zalm-, ijsblauwe en coaltinten glinsteren als ijskristallen in de zon.

behang-esprit-home-13-019.jpg

Wallpaper Eco – Nature with funky touch

Optimistisch, milieuvriendelijk en met dat beetje extra - zo worden de huidige ECO-wandoutfits gepresenteerd, die bij ESPRIT niet mogen ontbreken. Met glinsterende grafische metallicpatronen in zachte breeze-, zalm-, lime- en grijze tinten passen deze bijzonder mooi in vriendelijke interieurs met veel lichtgekleurd hout, waarbij ze het geheel een funky touch verlenen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide