1892
ELLE Wallpaper
Gepubliceerd: 11-12-2014 Laatste update: 07-05-2017

Met trots presenteert het toonaangevende Britse behangmerk Graham&Brown de nieuwe behang licentie ELLE; een vooraanstaand merk in de wereld van magazines, fashion en decoratie. In samenwerking met ELLE heeft Graham & Brown een trendy en smaakvol assortiment ontwikkeld.

Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en de veel geziene botanische trend op de catwalks zal de collectie van weelderige en grafische bladeren het interieur transformeren tot een natuurlijke schoonheid. Een vleug Parijse klasse wordt in huis gehaald met woorden als ‘la mode’, ‘j’aime’ en ‘mode precieuse’.

Voor degenen met een gedurfde smaak zullen de klassieke medaillon patronen, met een moderne eigentijdse twist, een statement in huis creëren.

Gecomplementeerd met trendy mini patronen en subtiel velours ogende uni dessins is de ELLE behangcollectie een parel voor elke modebewuste consument.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide