2082
ELLE behangcollectie
Gepubliceerd: 17-10-2016 Laatste update: 07-05-2017

Met trots presenteert het toonaangevende behangmerk Graham & Brown de nieuwe dessins van de ELLE behangcollectie; hét vooraanstaande merk in de wereld van magazines, fashion en decoratie. In samenwerking met ELLE heeft Graham & Brown drie nieuwe, trendy en sprankelende dessins ontwikkeld.

Gouden Jungle Fever
Geïnspireerd door de schoonheid van de botanische trend en de behoefte aan warmte in het interieur zullen de weelderige jungle bladeren in warm goud het interieur transformeren tot een natuurlijke schoonheid met een luxe touch. Marmer
Marmer is hot. Een Parijse glimlach en eigentijdse luxe spat van de muren met het zilver twinkelende marmer dessin. Een prachtig stijlvol statement.

Chevron Textiel Look
Gecomplementeerd met een trendy geweven aaibaar Chevron patroon zijn de nieuwe ELLE behang dessins een lust voor elke modebewuste consument.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide