1937
ELLE behangcollectie

Met trots presenteert het toonaangevende behangmerk Graham & Brown de nieuwe dessins van de ELLE behangcollectie; hét vooraanstaande merk in de wereld van magazines, fashion en decoratie. In samenwerking met ELLE heeft Graham & Brown drie nieuwe, trendy en sprankelende dessins ontwikkeld.

Gouden Jungle Fever
Geïnspireerd door de schoonheid van de botanische trend en de behoefte aan warmte in het interieur zullen de weelderige jungle bladeren in warm goud het interieur transformeren tot een natuurlijke schoonheid met een luxe touch. Marmer
Marmer is hot. Een Parijse glimlach en eigentijdse luxe spat van de muren met het zilver twinkelende marmer dessin. Een prachtig stijlvol statement.

Chevron Textiel Look
Gecomplementeerd met een trendy geweven aaibaar Chevron patroon zijn de nieuwe ELLE behang dessins een lust voor elke modebewuste consument.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners