1274
Eijffinger Shades

Behangcollectie Shades van Eijffinger is volledig geïnspireerd door de natuur. Deze collectie weerspiegelt de fantastische stiltes die te vinden zijn in de natuur. De zuchtende wind, de stilte, de reflectie van de natuur in het water, het licht streelt zachtjes de bladeren aan de bomen.

Behangcollectie Shades nodigt u uit voor een rustgevende wandeling in de natuur. Het gevoel van Zen is wijd verspreid in de ontwerpen die vrede, harmonie en de stille kracht van de natuur in uw huis te brengen.

In het behang is de schoonheid en de vaardigheid die achter de traditionele Aziatische schilderkunst ligt uitgebeeld. Deze collectie wandbekleding zorgt voor een perfecte combinatie van harmonische patronen en is afgewerkt met innovatieve kleuren en technieken.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners