244
Eijffinger behangcollectie Solange
Gepubliceerd: 17-04-2024

Solange is meer dan zomaar een behangcollectie. Het is een artistieke samenkomst van culturele invloeden, gevangen in elke rol. Stel je voor dat je muren tot leven komen met bloembladeren die dansen op de wind, geïnspireerd door traditionele Afrikaanse wax patronen. Deze patronen brengen niet alleen kleur, maar ook een verhaal naar je woonkamer, slaapkamer of zelfs de keuken.

Van subtiele lijnen tot uitbundige kleuren

Voor de liefhebbers van subtiele kunst, biedt Solange een ikat-geïnspireerd ontwerp dat perfect aansluit bij de hedendaagse trend van de moderne nomade. Verfijnde metallic accenten weven zich door het behang als een stille ode aan Kuba-textiel, terwijl ontwerpen die reminiscent zijn aan rieten matten of batik kleden, zorgen voor een authentieke touch.

De unieke uni behangopties met de textuur van robuust linnen fungeren als een verbindend element binnen deze eclectische collectie. Ze vormen een rustige basis van waaruit de levendige patronen echt kunnen schitteren.

WIN-VLOERKLEED.png

Digitale wonderen en natuurvriendelijke innovaties

Digitale technieken brengen de flora van het Afrikaanse groene hart tot leven, met gestileerde palmbomen en tropische bladeren die subtiel glinsteren door ingeweven glitteraccenten. Bovendien maakt een deel van de Solange-collectie gebruik van een innovatief, milieuvriendelijk materiaal dat een duurzaam alternatief biedt voor traditioneel vinyl.

Een palet dat emotie oproept

De kleuren van Solange spreken elke emotie aan. Van diepe roden en levendige blauwen tot mistige groenen en warme aardetinten. Deze tinten bieden niet alleen een visueel spektakel, maar creëren ook een gevoel van warmte en rust met tijdloze neutralen en rustige leemkleuren.

Mix, match en personaliseer

De ware kracht van Solange ligt in de veelzijdigheid. Je kunt de verschillende dessins en kleuren combineren tot jouw perfecte interieurstijl. Of je nu gaat voor een ingetogen en rustige sfeer, of een uitbundig en kleurrijk statement wilt maken, Solange biedt alle ingrediënten voor een interieur dat echt jouw stempel draagt.

Waar wacht je nog op? Laat je interieur een reflectie zijn van je persoonlijke stijl en de rijke invloeden van een werelddeel dat barst van de creativiteit. Welke Solange-stijl spreekt jou het meest aan?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide